ISPLIVALA FOTKA IZ KREVETA! Viki i Osmakčić u STRASNOM zagrljaju, poljupci pljušte na SVE STRANE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.10.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić nedavno su obnovili romansu i od tada ne prestaju da pokazuju javnosti koliko uživaju zajedno.

ISPLIVALA FOTKA IZ KREVETA! Viki i Osmakčić u STRASNOM zagrljaju, poljupci pljušte na SVE STRANE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Par se sada, nakon pomirenja koje je iznenadilo mnoge, za razliku od perioda boravka na imanju u Šimanovcima, sjajno slaže, a na društvenim mrežama često dele fotografije kojima pokazuju da su srećniji nego ikada.


Iako je njihov odnos tokom boravka u Zadruzi bio više nego turbulentan, čini se da su se strasti konačno slegle, a par je sada sa fanovima putem društvenih mreža podelio čak i fotografiju iz kreveta!

Viki i Marko fotografisali su se dok su ležali ispod pokrivača, pri čemu je Marko neprekidno ljubio Viki, a ona nije krila koliko uživa.

 

Foto: Instagram printscreen

Viki i Marko u strasnom zagrljaju

 

Podsetimo, par je proživeo pravu dramu kada je Mitrovićeva zatrudnela na kraju pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", međutim donela je odluku da abortira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading