Miljana Kulić PONOVO završila u KLINIČKOM CENTRU: Purnja k'o lokomotiva, jedva izvukla živu glavu, a ponaša se bezobzirno! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.10.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne prestaje da gasi cigaru!

Miljana Kulić PONOVO završila u KLINIČKOM CENTRU: Purnja k'o lokomotiva, jedva izvukla živu glavu, a ponaša se bezobzirno! (VIDEO)

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

Zadrugarka i rijaliti zvezda Miljana Kulić se pre izvesnog vremena podvrgla operaciji smanjenja želuca, zbog koje je zadobila mnoštvo komplikacija, te se jedan period borila za život. Ekipa emisije "Paparaco lov" je uhvatila bivšu zadrugarku u ponovnoj poseti Kliničkom centru, te otkrila kako ona sada izgleda.

Naime, Miljana i Bebica su se dovezli do Kliničkog centra njegovim automobilom, a paparaco ekipa uhvatila ih je na parkingu, kako se spremaju da uđu u bolnicu.

 

Kulićeva je palila cigaretu za cigaretom, a iz ruke nije ispuštala ni Nenad Macanovića Bebicu, te su tako zajedno ušetali u Klinički centar Srbije.

Kako se saznaje, Miljana se vratila na "mesto zločina" zbog kontrole, kako bi proverila da se njen oporavak odvija po planu, međutim, zadrugarski par je kasnije posetio i Institut za ortopediju na Banjici.

Ako je suditi po paparaco kadrovima, Kulićeva je izgubila oko 10-ak kilograma, dok je za razliku od svoje lepše polovine, Macanović vratio višak kilograma, iako se tokom "Zadruge 5" istopio.

Detaljnije u nastavku teksta. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading