Stanija RASKRINKALA Marka Markovića, pa otkrila zbog čega ga je OSTAVILA: "On se sveti preko devojaka" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.10.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević napokon progovorila o raskidu sa Markom Markovićem, koji je trenutno deo "Zadruge 6".

Stanija RASKRINKALA Marka Markovića, pa otkrila zbog čega ga je OSTAVILA: "On se sveti preko devojaka" (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Stanija Dobrojević još jednom je pokazala da i te kako "prati na času", pa je prokomentarisala atuelna dešavanja u "Zadruzi 6", kao i ponašanje svog bivšeg dečka Marka Markovića. 

Bivša zadrugarka je ostala zatečena šo je Uroš Ćertić izneo niz uvreda na njen račun, te je prvo dala svoj sud na tu temu.

- Ne znam zašto je mene taj momak vređao jer ga je ne poznajem. Maja mu se svidela na samom početku, mislio je da će biti sa njom, ali je Marko tu uleteo i preoteo mu Maju. Marko se sveti tako, kroz devojke. Poslednjih dana, ono što sam gledala, vidim Marka koga apsolutno ne poznajem iako sam živela sa njim tri godine. Iz tog razloga mu zameram što nije skočio da me odbrani kada je Uroš govorio sve ono - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: Youtube printscreen

Stanija Dobrojević

- Marko je neko ko je zaista zvanično prvi moj bivši dečko, mi smo se voleli i živeli zajedno, od njega, najmanje što očekujem je da me odbrani. Prvo sam mislila da je ćutljiv, ali kada sam videla sukobe oko prodavnice i torte, zapitala sam se i zamerila mu. Ja sam ga dovezla pred ulazak i bila uz njega. Moja porodica, svi su se zbunili kada su videli da ćute... - govorila je Dobrojevićeva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad T.

05.10.2022 11:16

Dokle će ova ofucana sponzoruša da bude interesantna za lenje novinare, pa da nas dave njenim budalastim pričama?