ĆERTIĆU NEĆE BITI DOBRO KAD ČUJE! Zadrugari skovali PAKLEN PLAN, evo kako će se OSVETITI Urošu!

Autor:

Zadruga

03.10.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kristijan Golubović i Emil Kamenov diskvalifikovani su iz Zadruge 6 zbog nasilja nad Urošem Ćertićem, a zadrugari su sada skovali paklen plan kako bi mu se osvetili.

ĆERTIĆU NEĆE BITI DOBRO KAD ČUJE! Zadrugari skovali PAKLEN PLAN, evo kako će se OSVETITI Urošu!

Foto: ATAImages, ST/Nebojša Mandić

Nakon skandala kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov fizički nasrnuli na Uroša Ćertića, nakon čega su hitno diskvalifikovani i izbačeni iz Bele kuće, , zadrugari su se udružili i smilili paklen plan za osvetu.

Naeime, stanari Bele kuće koji su bili u dobrim odnosima sa Kristijanom, danas su se okupili u pabu kako bi smislili na koje načine mogu da se osvete Ćertiću.

- Moramo da nađemo način da se osvetimo Urošu za sve što radi danima, što maltretira i provocira druge - rekla je Jelena Golubović.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

- Čovek ako hoće da nađe način da se osveti, naći će način. Ideš tamo dok sedi na stolici i puši, hoćeš da mu nasadiš kantu, priđeš mu sa leđa i nasadiš mu kantu na glavu, ako hoćeš da ga pljuneš, priđeš i pljuneš mu u lice. Već su mu se popišali po krevetu, meni to neko da uradi, glavu bih mu otkinula - rekla je Ivana Puzić, koja je imala zajedničku tačku sa Golubovićem na Zadrugoviziji.

- Ma on zaslužuje da se uzme puna kesa sa đubretom i da se sve to đubre polije po njemu - rekla je Golubovićeva.

- Možete i dok spava, da mu neko priđe i polije ga kofom vode ili nečega drugog, možete šta god vam padne na pamet da uradite - rekla je Valentina, najmlađa učesnica Zadruge 6 i dodala:

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Uroš Ćertić

 

- Ne mogu da svarim Uroša Ćertića, on je jedan kreten i mnogo me nervira, zato što otkako je ušao u Zadrugu samo provocira i vređa ljude - rekla je Valentina.

- Meni je malopre rekao ironično sa podsmehom "Pozdravila te baka", šta ja posle toga treba da mu odgovorim - rekla je Jelena Golubović.

Podsetimo, mnogi zadrugari smatraju da je i Uroš trebao da bude kažnjen, jer je započeo svađu i kavgu sa Pecom i Necom i na neki način uticao da se Kristijan i Emil umešaju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading