POKAZAĆU KO JE PRAVA MILJANA! Kulićka napravila HAOS, evo šta se dešavalo nakon što je napustila Belu kuću!

Autor:

Zadruga

03.10.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sinoć je iznenadila zadrugare kada se pojavila u Beloj kući.

POKAZAĆU KO JE PRAVA MILJANA! Kulićka napravila HAOS, evo šta se dešavalo nakon što je napustila Belu kuću!

Foto: Printscreen TV Pink

Miljana Kulić bila je sinoć gost Dušice Jakovljević koja joj je u jednom trenutku saopštila da će ući u Belu kuću kako bi se na nekoliko minuta obratila zadrugarima.

- Jao, moja kućica moja slobodica. Ja sam Miljana Kulić, dolazim iz Niša - rekla je Miljana, a onda ugledala Ivana Marinkovića.

- Dobro veče, rukujmo se kao prijatelji koji se nikada neće sresti, odlično sam kad ugledam takvog ološa - rekla je Miljana.

Miljana Kulić se nakon suočavanja sa Ivanom Marinkovićem vratila u studio i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević sumirala utiske.

- Miljana, svi su iščekivali tvoj susret sa Ivanom. Maji nisi dozvolila da ti priđe. Ivan je rekao da bi te diskvalifikovao za tri dana - rekla je Dušica.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Ja sam njemu bila samo rijaliti, uhvatio se za mene, branio me je dok nisam ostala trudna. Kakvi su to muškarci? To što je rekao, znači, šta želi svom detetu? Za mene je Ivan pročitana knjiga. Novim učesnicima sam poželela da se aktiviruju. A šta reći o čoveku koji podriguje i pljuje. Sramota me je sa kim sam bila, ali bitno je da imam zlatno dete. Trudiće se da me isprovocira. Mene posle pete sezone "Zadruge", niko neće moći da isprovocira, a kamoli Ivan Marinković. Pokazaću ko je prava Miljana Kulić - rekla je Miljana.

- Ti si emotivna, ti si ta samostalna žena koja je svom detetu obezbedila sve. On može da ti udari na nešto što će te zaboleti - dodala je Dušica.

 

Foto: Printscreen TV Pink

Miljana Kulić

 


- Ja sam jaka i poštena, izdržaću sve. Vole me i oni što me hejtuju, jedva čekaju da me vide. Svako ko je zapažen u javnom biznisu, mora da ima i antifanove i ljude koji ga podržavaju. Ti antifanovi troše novac, pišu poruke, uznemiravaju me. Pri tom, na Pink.rs pročitaju sve vezano za mene, a ne zanima ih, više znaju od onih što me vole. Onda ostave komentar: "Koga zanima?". Ivan je meni smešan, ne može da mi isprovocira - nastavila je Kulićeva.

- Ja ti ne verujem ništa. Kad je Ivan hteo da ti pruži ruku, krenula si, pa si tapšnula sebe ovako. Ti njega ne mrziš, ali si ljuta, kivna na njega - dodao je Dejan.

 

- Ne mrzim ga, naravno. Da je bio normalan čovek, zvao, viđao dete... Verujte, da je bio u bolnici, ja bih se trudila da mu pomognem. To je razlika, on je loš čovek, a ja dobar - rekla je Miljana.

 

Foto: Printscreen TV Pink

Miljana Kulić i Dušica Jakovljević

 

- Ja mogu da se kladim da je njemu teško. Ja imam i dobro i loše mišljenje, mi smo živeli zajedno, kladim se da mu je teško sad - nastavio je Dragojević.

- I ja mogu da se kladim da ćeš sad da razmišljaš o Dalili, ne možeš mene da provociraš - iznervirala se Kulićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Goga

03.10.2022 16:52

Bre dusice ista si kao ona uvlačis joj se Vidim da sledis maju ...pokazi dusice sliku od pre bila si ruzno pace a sad si naduvano pace a miljani se uvuci vise

Dušan

03.10.2022 20:06

Miljana kao da nije u Zadruzi. Verovatno po ceo dan spava u apartmanu.

Ana

04.10.2022 17:47

- Jao, moja kućica moja slobodica. Ja sam Miljana Kulić, dolazim iz Niša - rekla je Miljana.