Partnerka Ivana Marinkovića OPLELA po Kulićima, pa iznenadila: Insistiraću na tome da joj UZME sina!

Autor:

Zadruga

03.10.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena Ilić puna podrška partneru Ivanu Marinkoviću.

Partnerka Ivana Marinkovića OPLELA po Kulićima, pa iznenadila: Insistiraću na tome da joj UZME sina!

Foto: Instagram.com printscreen

Sinoć je došlo do prvog susreta Ivana Marinkovića i Miljane Kulić i žestoke svađe između njih dvoje, nakon čega se oglasila Ivanova partnerka Jelena Ilić za Pink.

- Što se tiče njihovog susreta, sve je bilo očekivno. Miljana je u svom stilu, tobože, odlučila da pred kamerama “rešava” odnose sa ocem svoga deteta…. Imam mnogo toga da kažem iskreno - započela je Jelena.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković i Miljana Kulić

- Dosta laži smo čuli sinoć od nje… Zapravo većinu stvari, bukvalno je jedva čekala da uđe iako verujem da joj lekari to nisu nikako preporučili. Takođe, smatram da ni Miljani, ni njenoj porodici nije cilj da otac uspostavi konačno bliži odnos sa sinom, već da budu aktuelni u medijima. Oni, kao i uvek, žive za to što je veoma tužno. Da je sreće sve bi bilo drugačije, što ne znači da jednog dana neće biti, u čemu Ivan ima apsolutno moju podršku - rekla je Jelena, pa otkrila da li misli da je Ivan u nekom trenutku burno reagovao.

- On sinoć uopšte nije burno reagovao, samo je odgovorio na njene uvrede kako priliči jednom muškarcu, bez ijedne uvrede. Smatram da on ne može ni da ima neki odbrambeni stav prema takvoj osobi, od nje se mogu očekivati samo uvrede i eventualno udaranje štiklom u glavu - aludirala je Jelena na Miljanin sukob sa bivšim dečkom Lazarem Čolićem Zolom. Ona je zatim istakla da bi uvek podržala Marinkovića ukoliko bude želeo da se bori za starateljstvo nad sinom.

Foto: instagram.com/ivanmarinkovic79

Jelena Ilić o Miljani i Ivanu

- Apsolutno! Ne da bih ga podržala, već smo razgovarali o tome i insistiraću da se to desi. Znamo da ona nema starateljstvo, već njena majka. Znamo i po zakonu u koja dva slučaja se starateljstvo dodeljuje majci, i znamo zašto ga ona nikada ne može imati. U tom slučaju, Ivan ima sanše da dobije starateljstvo. Niti je psihički bolesnik, niti zavisnik, ima potpuno pravo. I do sada sam insistirala da se približi svome sinu, i nastaviću to da radim, bez obzira na njihovu (porodice Kulić) nesaradnju i bezobrazluk! - direktna je bila Ivana.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading