Iva i Karić ponovo UHVAĆENI: Grgurićeva UŽIVO u programu sve priznala, jedan detalj svima je promakao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić pisao je poruke prošle noći Ivi Grgurić!

Iva i Karić ponovo UHVAĆENI: Grgurićeva UŽIVO u programu sve priznala, jedan detalj svima je promakao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Protekle noći održana je prva "Zadrugovizija" ove sezone, a jedan od članova stručnog žirija bila je pobednica ,,Zadrugae 3" Iva Grgurić.

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Iva Grgurić Zadruga 6

 

Dok su ostali komentarisali nastup grupe zadrugara na bini, Iva nije bila svesna da se njena bubica čuje u izlazu, pa se u programu čulo sve što je govorila. Grgurićeva se poverila ostalim članovima da joj piše bivši dečko Stefan Karić

Znaš ko mi piše, Karić! Kaže da me gleda! Zamisli! - rekla je Iva.

 

 

Podsetimo, Stefan Karić i Iva Grgurić imali su turbulentnu vezu u rijalitiju "Zadruga 3", a on je nedavno raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević i letos u emisiji "Narod pita" priznao da ga je Jovanino ponašanje "ohladilo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aja

02.10.2022 21:18

E pa Kariću, padaš sve niže. Nigde više onog dečka što je plenio iskrenošću, emocijom, dobrotom, a bio mangup, frajer i vaspitan. Sve otišlo sa Jovanom. Više ne zrači i ne privlači. Ksže da je pio, to je jeftin i jadan izgovor. Da li je pio i kad su obnovili kontakt, komunikaciju, šta god? Radi nešto Stefane, ne slikaj televizor i ne šalji poruke nekim devojkama jer, tako se ne leči ništa. Ne leči ni ona " ...i tebe sam sit kafano...".Mnogo prijatelja i "braće", oko tebe, muzika svira,alkohol se toči ali, duša nekako prazna, oči više ne blistaju. Tako izgledaš Stefane.

jasna

05.10.2022 07:04

prelep su par karic i iva vas idu jedno uy drugo