MATORA SA PLAVOM PERIKOM I JAKOM ŠMINKOM! Zadrugarka u izdanju u kom je NIKAD nismo videli, NIKO ne može da je PREPOZNA! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.10.2022

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je prva Zadrugovizija Zadruge 6!

MATORA SA PLAVOM PERIKOM I JAKOM ŠMINKOM! Zadrugarka u izdanju u kom je NIKAD nismo videli, NIKO ne može da je PREPOZNA! (FOTO, VIDEO)

Foto: D. Kadić

Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora nastupila je na večerašnjoj Zadrugoviziji, a na sceni se pojavila u neočekivanom izdanju - u narodnoj nošnji, sa kompletnom šminkom i plavom perikom ispletenom u dve duge pletenice!

Njen izgled oduševio je mnoge budući da je poznato da se Matora veoma retko šminka, kao i da smo navikli da je viđamo sa njenom prepoznatljivom, kratkom kosom, a članovi novinarskog žirija komentarisali su i da je u ovakvom izdanju "bolja riba" od njene bivše devojke Sanje Stanković.


Inače, Matora se na sceni pojavila sa Lepim Mićom, Anitom i Jelenom Mitić, kada su otpevali pesmu "Odakle si sele", a nastupom su oduševili i publiku i sve članove žirija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading