PRE 20 GODINA IZGLEDALA JE BRUTALNO! Isplivale STARE FOTKE Jelene Golubović, niko ne može da POVERUJE da je to ona! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.10.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stare fotografije rijaliti učesnice ostavile su javnost u šoku!

PRE 20 GODINA IZGLEDALA JE BRUTALNO! Isplivale STARE FOTKE Jelene Golubović, niko ne može da POVERUJE da je to ona! (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Rediteljka Jelena Golubović široj javnosti postala je poznata nakon učešća u brojnim domaćim rijalitijima, a trenutno je gledamo u šestoj sezoni rijalitija Zadruga.

Jelena je poznata po tome da često dolazi u sukobe sa ostalim učesnicima rijaliti programa, a nedavno je ušla u raspravu sa zadrugarkama koje su je napale da je "ljubomorna jer su sve devojke mlađe i lepše od nje", a Jelena se branila tako što im je rekla da je "i ona nekada izgledala jako dobro".

 

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

 

Kako je istakla tom prilikom, svojevremeno je bila veoma poželjna među muškarcima, i to onim "bitnim".


Na internetu su se sada pojavile fotografije Jelene Golubović stare punih 20 godina, na kojima se vidi da je nekada izgledala potpuno drugačije.

 

 

Jelena je tom prilikom gostovala u jednoj emisiji, za koju je odabrala smelu kombinaciju o kojoj je istakla dekolte i izvajane noge.

Golubovićeva se tada mogla pohvaliti zavidnom linijom, a komentari oduševljenih korisnika društvenih mreža ne prestaju da se nižu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading