BILI SMO U ISTOM HOTELU, A ONDA JE URADIO PRELEPU STVAR! Dalila konačno progovorila o svom DEČKU, evo kako su se upoznali i čime ju je OSVOJIO!

Autor:

Zadruga

01.10.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ne krije koliko je srećna i zaljubljena.

BILI SMO U ISTOM HOTELU, A ONDA JE URADIO PRELEPU STVAR! Dalila konačno progovorila o svom DEČKU, evo kako su se upoznali i čime ju je OSVOJIO!

Foto: Printscreen pink tv

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević ne krije koliko uživa u vezi sa bivšim dečkom Mine Vrbaški, Lukom Nikolićem, a sada je konačno rešila da otvoreno progovori o njihovom odnosu.


Dalila je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila sve detalje, a na pitanje voditeljke Sanje Marinković da li je njen dečko iz Beograda, Dalila kaže:

- Jeste. Zajedno smo mesec dana - rekla je Dalila, na šta ju je voditeljka upitala ko kome u vezi skida "zvezde s neba":


- Pa oboje - rekla je Dalila, a potom ispričala kako je izgledao njihov prvi susret, upoznavanje i početak veze.

 

Foto: Printscreen pink tv

 

 

- On je meni prvi prišao, u Budvi je to bilo. Gledao j eZadrugu i pustio mi je poruku, a slučajnost je bila što smo bili u istom hotelu u Budvi i posle toga je uradio jednu prelepu stvar u klubu. Trebao je da izađe u drugi klub i onda mi je pustio poruku i kad sam mu rekla gde ja izlazim rekao mi je da je to mesto gde idu deca, ali ja sam htela tamo da idem jer je gostovala pevačica koju mnogo volim. Kad sam ušla u klub videla sam ga kako on ulazi i bio je iza mene za stolom. Onda mi je poslao ruže, prave ruže, sve ruže od gospođe koja je prodavala i celu noć smo se dopisivali iako smo bili jedno naspram drugog - rekla je Dalila.

- Ima novca da kupi sve ruže - dodala je Snežana Dakić.

- Ima sve, hvala Bogu. Oni meni ne dozvoljavaju da budem romantična - rekla je Dalila.

Podsetimo, Luka Nikolić poznat je javnosti kao bivši dečko Mine Vrbaški, a sada već neko vreme uživa u ljubavnoj romansi sa Dragojevićkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading