SOFIJA UNA NA STUBU SRAMA: Kristijan OPLEO po Manićevoj, otkrio šta je RADILA pre Zadruge!

Autor:

Zadruga

01.10.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na imanju u "Zadruzi" sinoć su se održale "Nominacije", gde su zadrugari imali zadatak da izaberu da li će svojim glasom sačuvati Danijela Višića ili Sofiju Unu Manić.

SOFIJA UNA NA STUBU SRAMA: Kristijan OPLEO po Manićevoj, otkrio šta je RADILA pre Zadruge!

Foto: Printscreen tv pink

Nakon što su izglasali nominovane po glasovima publike, ali i zadrugara, usledila je "Igra istine".

Na samom početku igre, Sofija Una Manić doživela je emotivni brodolom jer su je zadrugari optužili da je uhoda i fanatik, a zatim je Kristijan Golubović ispričao da je i njegova trudna devojka, Kristina Spalević, imala incident sa zadrugarkom.

- Danijela znam duže, on je hoštapler težak, ja sam ka nazvao mali Zola. On je namenski ušao unutra, onda se čulo šta je rekao za Tomovića, tada je to Vladimira izrevoltirao, bio m je bio simpatičan. Došao je, bio sa Miljanom, totalno fejk, sasvim legitimno, jer je mlad. Platio je skupo, razbila mu je sat, polila garderobu, sada se malo bolje snašao, ove sezone. Žao mi je bilo, kada ga je Zorica uništila. Nije zlo dete, nije loš. Mulja ovde sa devojkama, želi da je stalno u priči. On je podgrupa rumunskih gimnastičara. Nije trenirao, ali je atletski građen.

 

Republika

Foto: Printscreen tv pink

 

 

- Meni je bilo čudno nešto, mi smo se sreli na jednoj televiziji, pitala me je za Kristinu, rekla je da joj je pisala. Bila je jako ljubazna prema meni, ja sam rekao Kristini da je Sofija pozdravila, Kristina nije znala o kome se radi. Kada je ušla u poruke, rekla je da nikada nije odgvoorila na poruke. Ne znam da li je to neka manija. Postoje osobe koje meni pišu, znaju sve o meni, a ja ne znam ništa o njima. Vidim da je u odnosu na druge fanove, fanatik. Ona je u principu simpatična devojka. Kada sam video ovo sa Matorom, a rekla je da diže ruke od svega, onda sam video da sve dolazi na svoje. Dokazala je da ne govori istinu, sto puta se reklo da laže. Šaljem nju, a ostavljam Danijela - kazao je Kristijan.

Danijel Višić i Bilal Brajlović, poznatiji kao Lil Broks, pomirili su se nakon večerašnjih nominacija, pa je jutjuber priznao šta zamera..

 

Republika

Foto: Printscreen tv pink

 

 

- Što se tiče Danijela, svi znaju moje mišljenje o njemu. Bilo je dobro pa loše, a sada je dobro. Moram da krenem od Sofije ipak. Nominujem nju. Mislim da je ona pataloški lažovom ljudi su rekli da je luda i da je psihopata. Pokrene temu ko se po*rao pored šolje, a nije niko. Ona spletkari i to mnogo, i ima pravo da to radi, ali verujem da je Ivan pobegao - rekao je Bilal, pa počeo da priča o Danijelu:

- Ja sam mu zamerio što mi nije rekao u karantinu da mu je ona cura, a onda mu nije cura. Ispada da je i on lažov u neku ruku, ali je okej sada. Šaljem Sofiju - rekao je Bilal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading