Prepoznajete li devojčicu sa slike? Nekada je bila uspešna teniserka, a sada proživljava pravu LJUBAVNU DRAMU u "Zadruzi 6" (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.09.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelnu zadrugarku malo bi ko prepoznao, a trenutno je deo najgledanijeg rijaliti programa u Srbiji.

Prepoznajete li devojčicu sa slike? Nekada je bila uspešna teniserka, a sada proživljava pravu LJUBAVNU DRAMU u "Zadruzi 6" (FOTO)

Foto: republika.rs

Devojčicu sa slike malo ko bi prepoznao, jer je nekada odrastala u Leskovcu i bavila se tenisom, a danas je prepoznaju po učešću u rijaliti programima. 

Naime, Republika.rs došla je u posed fotografija aktuelne učesnice šeste sezone rijaliti programa "Zadruga 6", Ane Spasojević, kojoj se trenutno u najgledanije rijalitiju odigrava prava ljubavna drama. 

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Ana Spasojević pred ulazak u karantin "Zadruge 6"

Naime, Ani se "do ušiju" zaljubila u cimera, Marka Markovića, ali nije jedina devojka koja je zaokupirala njegovu pažnju, pa mnogi tvrda da je Spasojevićeva postala deo "Markovog harema".

Da situacija bude još gora, zadrugarka se našla na meti kritika jer je bacila oko na dečka svoje bliskre drugarice Mine Vrbaški, dok se ona brani tvrdnjama da o vezi nije znala ništa. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Spasojević

 

Ipak, u Aninom životu pre karijere rijaliti učesnice nisu uvek "cvetale ruže", jer je dugo godina bila žrtva porodičnog nasilja. 

Ana je nekada bila treća teniserka u Srbiji u juniorskoj konkurenciji. Taj uspeh sa sobom nosi gorak ukus jer je baš tada prolazila kroz najgori pakao. Njena agonija je trajala do 15. godine, kada je protiv oca podnela krivičnu prijavu za nasilje.

- Tukao me je za svaku sitnicu, pa i kad izgubim meč. Hteo je da stalno pobeđujem. Jednom je čak slomio reket koliko me je tukao. Sećam se, kada sam jednom došla iz škole, sedeo je i igrao igricu. Tražio mi je da mu donesem čašu vode, ja sam čašu stavila na sto, a on je poludeo zato što je čaša bila mokra. Skočio je i počeo da me udara, rukama, kaišem, vijačom. Udario me pesnicom u oko, tad sam nosila naočare za vid, pa me je to staklo raseklo, bila sam sva krvava - govorila je svojevremeno Spasojevićeva za domaće medije.

U nastavku teksta pogledajte kako je Ana izgledala kao devojčica, pa sami zaključite koliko se promenila do danas. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading