MILJAN NASRNUO NA ADAMA I UDARIO GA IZ SVE SNAGE! Kristijan DO DETALJA opisao šta se dešavalo dok kamere NISU SNIMALE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.09.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Adam Labunski vodili su razgovor u pabu i tom prilikom izneli su nepoznate detalji o tome šta se dešavalo dok kamere nisu snimale.

MILJAN NASRNUO NA ADAMA I UDARIO GA IZ SVE SNAGE! Kristijan DO DETALJA opisao šta se dešavalo dok kamere NISU SNIMALE! (VIDEO)

Foto: printscreen tv pink

Naime, Golubović je u razgovoru sa zadrugarima obelodanio da je Miljan Vračević u naletu besa udario Adama pesnicom u nogu i zapretio mu da će gore proći nego sa Urošem Ćertićem.

- Hoću danas da ga pitam što je udario Makedonca pesnicom iz sve snage! Prošao je i iz sve snage ga je opalio pesnicom u butinu, i rekao da je Uroš mala beba šta će on da mu radi ovde - komentarisao je vidno iznerviran Kristijan.

 

 

 

- Kad ima zašto, naravno, ali ja iz prolazim i ti me lupaš iz čista mira - dodao je Labunski.

 

Foto: ST/D. Kadić

Miljan Vračević

 

Podsetimo, javnost je šokirana budući da nisu navikli na ovakvo Miljanovo ponašanje i traže hitne sankcije, a neki su saglasni i da se momentalno diskvalifikuje budući da je svaki vid fizičkog nasilja strogo kažnjiv u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading