VANREDNO PISMO VELIKOG ŠEFA NAPRAVILO HAOS! Tijana završila u SUZAMA, Mića kipti od besa, a onda je usledio ŠOK komentar Maje Marinković!

Autor:

Zadruga

28.09.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je poslao još jedno pismo na adresu Bele kuće, nakon što je ovonedeljni vođa Marko Marković predao spisak za "Zadrugoviziju".

VANREDNO PISMO VELIKOG ŠEFA NAPRAVILO HAOS! Tijana završila u SUZAMA, Mića kipti od besa, a onda je usledio ŠOK komentar Maje Marinković!

Foto: printscreen tv pink

Tijana Jovović završila je u suzama nakon što je odbila da na Zadrugoviziji nastupa sa Markom Petruševićem Petrućijem, zbog čega su je zadrugari optužili da namerno sabotira takmičenje.

Nakon toga stiglo je vanredno pismo Velikog šefa koji je napomenuo da Tijana mora da bude deo grupe.

- Pre svega napominjemo da svi morate da učestvujete i da svaka grupa mora da ima muško-ženski par. Tijana nije u grupi, ovo rešite odmah. Tema će biti glamur, a na vama je da sve bude glamurozno! - navodi se u pismu.

 

Foto: printscreen tv pink

 

 

- Nek se nap*ši k**ca Tijana - zaurlao je Lepi Mića, a Maja Marinković odmah se osvrnula na temu nove Zadrugovizije:

- Obrazložite ljudima šta je glamur. Neki ne znaju - dodala je Maja.

Podsećamo, ranije danas Veliki šef je obavestio zadrugare da će se ove subote održati prva Zadrugovizija u šestoj sezoni.

 

Foto: printscreen tv pink

 

 

- Dragi zadrugari, želimo sa ponosom da vas obavestimo da će se u subotu održati prva Zadrugovizija u šestom serijalu Zadruge. Obaveštavamo vas da morate da se podelite da u svakoj grupi ima jedno muško i jedno žensko, a trećeg ili četvrtog u grupi izaberite po sopstvenom ohođenju. Napominjemo da svi morate učestovovati, svaki zadrugar mora biti u nekoj od grupa, a i da se dogovorite sa kim će biti Uroš. Nadamo se da ćete dati sve od sebe da i mi i gledaoci budu zadovoljni. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je Marko pismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading