Uroć Ćertić je ŽENOMRZAC! Numerolog otkrila razloge kaskaderove MRŽNJE i AGRESIJE: Meta su mu ŽENE!

Autor:

Zadruga

28.09.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivka numerolog otkrila je detalje natalne karte Uroša Ćertića.

Uroć Ćertić je ŽENOMRZAC! Numerolog otkrila razloge kaskaderove MRŽNJE i AGRESIJE: Meta su mu ŽENE!

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić

Uroš Ćertić privlači veliku pažnju javnosti otkada je ponovo ušao u rijaliti ''Zadruga'', a ono što je primetno jeste njegovo agresivno ponašanje. Ivka numerolog nam je otkrila šta se krije u njegovoj nataloj karti, kao i da li mu je nasilničko ponašanje upisano u zvezdama.

- Jasno se vidi da on ili ima problem sa ženama u smislu da je ženomrzac ili da ga je neka žena pre sedam godina povredila pa on sada ne može ni jedno žensko da podnese. Edipovski je vezan za svoju majku. Petica u karatkeru označava da njegova genetika zapravo govori o tome da je on edipovski vezan za svoju mamu i da žene poistovećuje sa svojom mamom, što apsolutno nije normalno zato žena treba da bude žena, a majka je majka. Tako da on uglavnom ima konflikte sa ženama i ne slaže se baš najbolje sa njima iz razloga šta ga je numerološki, pre sedam godina povredila neka ženska osoba i on se sada sveti svima. Bio je jako povređen i zato se sada ponaša ovako, a to je agresivno, nenormalno, buntovno kao da je klinac, a ne zreo čovek i u njemu uvek postoji, s obzirom na to da je blizanac pa ima dve glave na ramenima, dve osobe - počinje ona i nastavlja:

Republika

Foto: printscreen youtube/K1 Televizija

Uroš Ćertić

- On je podvojena ličnost i uvek imamo dobrog i lošeg Uroša u njemu, ali ne da je dobar za dobro i loš za loše, nego ima neke, žargonski da kažem prebačaje gde blizanac kada proradi u njemu, on umesto da uradi ispravnu stvar on uradi neispravnu tako što će agresijom ili nekom provokacijom prema muškarcima ili ženama, ali uglavnom su mu žene na meti iako se to za sada u rijalitiju ne vidi toliko jasno, osim u sukobu sa Jelenom Golubović, jasno se vidi da su mu žene meta i to će se videti nadalje. Njemu nisu mete muškarci u kući, meta mu je žena, čak bliskog na početku rijalitija sa Majom Marinković je bila samo zbog toga da bi joj dokazao da može da je umiri, smiri, da je alfa mužjak i tako dalje, ali se u neku ruku malo zavozao jer Maju on nju apsolutno ne zanima i nije njen tip muškarca - Ivka dodaje i da odbijanje budi agresiju u njemu:

Republika

Foto: instagram.com

Ivka numerolog

- On kada je odbijen ume da bude veoma agresivan, pa se ne sveti toj osobi, doduše Maji i ne sme, ali se sveti drugim osobama poput ovog mladog pevača iz Makedonije kog je napao iz nekih nerealnih razloga.

Republika

Foto: ATA Images

Uroš Ćerić je agresivan prema ženama

- Što se tiče njegovog bioritamskog broja on je u broju dva što znači da menja raspoloženje, kao podvojena ličnost i uopšte nije iskren, već je vrlo grub u iznošenju svog mišljenja o drugim ljudima i to ne znači da je iskren, već je grub, grubo priča, steže vilicu dok priča i to onda izgleda kao da govori istinu, ali ne, ne govori istinu, to pokazuje i njegov govor tela. To kako on mlati rukama i klati se govori o tome da je on nesiguran i zbog svoje sedmice u njegovom ljubavnom polju govori da su sve njegove ljubavi tužne i nedovršene, on je povređen, njegovi su roditelji koliko znam razvedeni i tu temu ne bih dirala, ali je on doživeo razočarenje u smislu razdvojenosti svojih roditelja i prosto je i sam bio povređen kao i sva deca čija su deca razvedeni. On to iskazuje na poseban način. Uroš je neko ko je pun bunta i revolta, ne mogu da kažem da je on loš čovek, ali zna da uvredi i prijatelja, nema kočnicu ni kada su oni u pitanju. Dao je reč kako je sam rekao, napraviti nikakav ekces, ali ga pravi iz dana u dan, kao što možete da vidite, vrlo lako u novembru ili između novembra i feburara može da bude diskvalifikovan ili ako ne bude, da mu se oduzme od honorara, jer ima aspekete da u novembru ne nasrne na nekoga, ali da isprovocira toliko nekoga da krene fizički na njega i bude diskvalifikovan - zaključuje numerološkinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading