Kristina Spalević UDAĆE se za Kristijana Golubovića PRED KAMERAMA: Otkrila sve detalje, a evo gde će se PORODITI!

Autor:

Zadruga

28.09.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević obelodanila je planove za naredni period kada su njeni porodični planovi u pitanju.

Kristina Spalević UDAĆE se za Kristijana Golubovića PRED KAMERAMA: Otkrila sve detalje, a evo gde će se PORODITI!

Foto: ST/D.KADIĆ

Nekadašnja učesnica "Zadruge", trudna Kristina Spalević, uskoro će ući u aktuelnu sezonu ovog rijalitija kako bi se udala za svog izabranika Kristijana Golubovića, a spekuliše se da će se poroditi na imanju u Šimanovcima i to pred kamerama. 

- Uskoro stižem u rijaliti kako bih se udala za mog Kristijana, a pregovaram sa produkcijom da tamo ostanem i porodim se! To će biti pravi spektaki za gledaoce, Kristijan i ja pomerićemo granice kad je u pitanju rijaliti. Tako bismo nas dvoje sa budućim sinom podigli standarde i pomerili granice kada je u pitanju rijaliti - kaže Kristina Spalević.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristina Spalević

- Na našem venčanju biće između 50 i 100 zvanica, među kojima su naši dragi prijatelji i porodica. Već sam smislila kakvu venčanicu želim, ali neću jos ništa da kupujem jer čekam da mi jave tačan datum svadbe.

lako ima stomak do zuba, pevačica je spremna da se u rijalitiju obračuna s onima koji su je ogovarali:

- Znam da će se Kristijan nervirati kada me pojedini zadrugari budu napadali, ali umem ja i te kako da se branim! Po prirodi sam veliki borac, a posebno sam se naoštrila ovih dana dok sam gledala snimke na kojima neki laju o meni!

Foto: Red tv printscreen

Kristina Spalević i Kristina Spalević

Kristijan je pred sam ulazak u "Zadrugu 6" ispričao da jedva čeka venčanje u rijalitiju.

- Izabrali smo prstenje, samo čekamo da ga stavimo jedno drugome na ruku. Na dan venčanja ući će i naši kumovi, jer se sigurno neću okumiti sa nekim iz rijalitija. Ja tamo nemam prijatelje, oni su samo moje kolege. U rijalitiju je skup idiota i niko od njih ne može da bude moj kum! - rekao je Golubović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading