BILO BI DISKVALIFIKOVANIH KAD BIH JA UŠAO U ZADRUGU! Dejan Dragojević progovorio o Aleks, pa se dotakao Kristijana Golubovića, NIJE ŠTEDEO REČI!

Autor:

Zadruga

27.09.2022

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoreno je progovorio o svemu!

BILO BI DISKVALIFIKOVANIH KAD BIH JA UŠAO U ZADRUGU! Dejan Dragojević progovorio o Aleks, pa se dotakao Kristijana Golubovića, NIJE ŠTEDEO REČI!

Foto: Printscreen Ami G show

Dejan Dragojević večerašnji je gost Ognjena Amidžića, a ovom prilikom otvoreno je progovorio je o učešću svoje devojke Aleksandre Nikolić u Zadruzi 6, a tom prilikom dotakao se i Kristijana Golubovića.

- Smeta im što se promenila na bolje, što je staloženija, smirenija, nasmejanija. Hoće da ospore taj njen napredak i da je vrate na onu staru Aleksandru koja ćuti. Zato joj kažu da je Dejan dva. Svaka joj čast. Šta da kažem o onima koji je napadaju, kad se Kristijan Golubović kao muškarac oblači vulrgarnije od nje, gađa je flašama. Na korak je od nasilja, ali nema ništa od toga jer je njemu robija iza leđa i mora da pazi šta radi - rekao je Dejan, pa priznao da mu Aleksandra nedostaje:

 

Republika

Foto: Printscreen Ami G show

Dejan Dragojević

 

- Težak mi je svaki dan otkad je nema. Nedostaje mi. Navikao sam da je tu. Prošlo je 15 dana, a kao da je prošlo sedam godina. Nisam spreman za ulazak u "Zadrugu 6", ali kada bih ušao diskvalifikovali bi se oni sami, pet-šest njih, Kristijan na prvom mestu. Svi ti koji napadaju Aleks što im uzvrati istom merom kada joj opsuju majku, a ćute kada se oni biju - dodao je Dragojević, a potom progovorio o svom učešću u Zadruzi.

- Voleo bih da uđem, ali ne. Bilo bi nekoliko diskvalifikovanih kad bih ja ušao - rekao je Dejan u emisiji Amidži šou.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading