BIĆE VENČANJA U RIJALITIJU! Kristina Spalević POTVRDILA da će se za Kristijana udati u ZADRUZI, pa otkrila ŠOK detalje o njegovom razvodu od bivše!

Autor:

Zadruga

27.09.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kristina Spalević uskoro će reći da svom vereniku Kristijanu Goluboviću!

BIĆE VENČANJA U RIJALITIJU! Kristina Spalević POTVRDILA da će se za Kristijana udati u ZADRUZI, pa otkrila ŠOK detalje o njegovom razvodu od bivše!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristina Spalević

Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica i verenica Kristijana Golubovića, konačno je potvrdila navode o njihovom venčanju u Zadruzi!

Kristina je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila sve planove, pa progovorila i o Kristijanovom razvodu od bivše supruge koji je, kako kaže, obavio putem mejla!

 

Foto: ST/D.KADIĆ

Kristijan Golubović, Kristina Spalević

 

- Definitivno će biti venčanja i veselja u rijalitiju. Venčaćemo se i crkveno iako je on govorio da se neće razvesti od Ivane. Kada sam bila kod sveštenika u crkvi pitao me je da li želim da se venčam u crkvi. Ja sam rekla da mi je važnije nego da se venčam opštinski. Mada sam dodala da je komplikovana procedura, a on me je zaustavio i rekao da uopšte nije i da sve ide preko mejla. Rekao je "pošalješ mejl i posle 20 dana čovek razveden". Došla sam kod Kristijana posle toga i pitala ga da li imam dozvolu da šaljem mejl. On je rekao da imam - rekla je Kristina tokom gostovanja u emisiji Puls Srbije na Kurir TV, a potom dodala:

- Jurila sam crkvu u Nemačkoj jer se tamo venčao. Morala je baš ta crkva jer je tamo taj izvod iz knjige venčanih. Kada se setim njega u Zadruzi kada je govorio da se nikada neće razvesti, a zapravo sam znala da hoće - istakla je Kristina.

 

Foto: printscreen/youtube.com

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 


- Tako je i počela priča kada sam pitala produkciju da li može da izađe na jedan dan da se venčamo samo zbog papira. Pa je tako i došlo do priče zašto napolju, ajde unutra - rekla je Kristina.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
stefi

27.09.2022 17:23

treba štediti za versaći kupatilo pa o trošku PINKA napraviti svadbu. Jad i bijeda sve više mi se gade oboje