Zavirite u VILU gde su se viđali Maja i Peca tokom AFERE: Aleksandra Subotić tu sad ljubi 20 godina starijeg čoveka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.09.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić otvorila vrata vile!

Zavirite u VILU gde su se viđali Maja i Peca tokom AFERE: Aleksandra Subotić tu sad ljubi 20 godina starijeg čoveka! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Peca Raspopović

Starleta i bivša zadrugarka Aleksandra Subotić izgleda da opet uživa u ljubavi sa 20 godina starijim verenikom Pecom Raspopović, koji ju je prevario sa Majom Marinković.

 

Republika

Foto: Ilustacia: Republika.rs, Shutterstock, ST/V. Lukić

Peca Raspopović i Maja Marinković raskid

 

Naime, Aleksandra i Maja su bile nerazdvojne prijateljice, i Marinkovićeva je često posećivala njihovo ogromno imanje kod Novog Sada. Sada je druga bivša zadrugarka Sanja Stanković izgleda njihov čest gost. Sanja je na svom Instagramu objavila video Pecinog domaćinstva.

 

Na imanju, sa nevenčanim parom živi i Aleksandrina ćerka, kao i sin kog je sa Pecom dobila 6. oktobra 2020.

Imanje na kom uživaju je prilično veliko, sa ogromnim dvorištem, bazenom, košarkaškim terenom, dok je unutra sve maksimalno skockano i uredno. Kako su ranije pisali mediji, njima u ogromnom domaćinstvu pomažu žene, a imaju i dadilje za decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading