Ispovest Osmana Karića o DROGI: Porok je mogao da ga UNIŠTI, svaki dan je uzimao NARKOTINE, a onda je udario GLAVOM o zid!

Autor:

Zadruga

26.09.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić u kom trenutku je prestao da konzumira narkotike.

Ispovest Osmana Karića o DROGI: Porok je mogao da ga UNIŠTI, svaki dan je uzimao NARKOTINE, a onda je udario GLAVOM o zid!

Foto: ST/REPUBLIKA

Otac bivšeg učesnika "ZadrugeStefana Karića, Osman Karić, koji je inače važio za žestokog momka beogradskog asfalta devedestih godina, otvorio je dušu u emisiji 'Premijera - Vikend specijal'' o paklu koji je imao u ranoj mladosti.

Osman je opisao kako mu je bilo tokom devedesetih godina, kada je konzumirao opijate i nedozvoljene supstance, pa je istakao da je zbog sina jedinca odlučio da prestane. 

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić i Stefan Karić Instagram

 

Naime, kako otkriva već 22 godine ne konzumira narkotike, a snagu da prestane dao mu je upravo sin Stefan.

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić i Kristina Karić Instagram

 

- Sve vreme drogiranja vi se svaki dan skidate, ali skidate se tek sutra kad danas uzmete drogu. Od sutra prestajem i tako sam ja 10 godina priveo živeći jedan dan isti. Moj sin Stefan mi je davao snagu, jednim delom sam zbog njega prestao. Sada sam rekao da prestajem, evo već 22 godine ne konzumiram. Mnogo puta sam se našao pored te iste droge, ali nikad nisam uzeo... Bojim se droge - rekao je Osman Karić u ''Premijera - Vikend specijalu''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pavle

27.09.2022 05:49

Silovatelj...