Milica Veselinović IŠARAMALA Božu Džonsa, pa ga nazivala POGRDNIM IMENIMA: Divljala po Zadruzi, jedva je smirili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.09.2022

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović sukobila se sa Božom Džonsom prošle noći!

Milica Veselinović IŠARAMALA Božu Džonsa, pa ga nazivala POGRDNIM IMENIMA: Divljala po Zadruzi, jedva je smirili! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon igre istine koju organizuje Lepi Mića, Veliki šef poslao je nagradu zadrugarima, zbog koje je nastao opšti haos. Naime, zadrugari su počeli da se grabe oko slatkiša i ostalih nagrada, a među najglasnijima je bila Milica Veselinović, koja je napala Božu Džonsa

Milica je počela da histeriše, jer je Boža uzeo slatkiš koji je ona htela, pa ga je vređala, nazivajući ga pogrdnim imenima, a onda joj je on odgovorio. 

 

- Nemoj da te izbacim naglavačke, p*derčino koja se trpa u b*lju. Nemoj da te maltretiram 24 sata. Hoćeš celu noć da igramo? - pitala je Milica.

- Hoću, k*rvo jedna smrdljiva! Svršću ti u usta bre, k*rvo! - rekao je Boža.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić Zadruga 6 najnovije

 

U tom trenutku Milica je stala iza Bože pa ga je udarila po glavi, na šta on nije odreagovao. Potom je Sanja Grujić prokomentarisala Miličino ponašanje. 

- Je l' moguće da je toliko bezobrazna? Sećaš se i prošle godine, Milice, Mensur se tukao zbog nje nakon igre istine, hoće da ugrabi sve, jer je željna - rekla je Sanja. 

Detaljnije u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading