Miljana Kulić nakon DRAME sa zdravljem, PROVODI se za sve pare: Veliki povod za slavlje, Bebica i ona otkrili sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.09.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić podelila je srećne vesti sa pratiocima na Instagramu!

Miljana Kulić nakon DRAME sa zdravljem, PROVODI se za sve pare: Veliki povod za slavlje, Bebica i ona otkrili sve! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti zvezda i bivša zadrugarka Miljana Kulić izašla je iz bolnice nakon brojnih problema koje je imala sa zdravljem, a sada slavi.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić izašla iz bolnice

 

Miljana je imala komplikacije posle operacije smanjivanja želuca kako bi smršala, pa je bila zadržana u bolnici. Otkako je izašla sve vreme je uz dečka Nenada Macanovića Bebicu.

Ona je sada sa pratiocima na Instagramu podelila kako se provodi, ali i otkrila da je za nju danas poseban dan.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić Instagram Nenad Macanović Bebica

 

"Devet meseci naše ljubavi", napisala je Kulićeva, a potom objavila i fotografiju sina Željka.

Miljana je po izlasku iz bolnice najavila da će se uskoro vratiti u rijaliti ,,Zadruga 6", pa je istakla da će se to desiti već u decembru ili šta više, već u novembru. 

- Planiram da se vratim u rijaliti, jedva čekam, već u novembru, ako bude sve okej sa zdravljem, ili u decembru ću ući zajedno sa Bebicom mojom. Ja Zadrugu mnogo volim i prema meni su čelnici televizije ispali fer i normalno je da ću se za to odužiti kad god bude trebalo - izjavila je Miljana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

25.09.2022 06:38

Jadan njen provod. Obmanjuje nas.