"MI SE LJUBIMO, KAD NJEN DEČKO NA VRATA!" Matora iznela ŠOK detalje iz SPAVAĆE SOBE, fudbaler ih uhvatio NA DELU!

Autor:

Zadruga

22.09.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Tomić Matora sedela je u dvorištu sa Super Cvetom i ostalim ukućanima, a tom prilikom ispričala je zanimljive detalje iz svojih veza.

"MI SE LJUBIMO, KAD NJEN DEČKO NA VRATA!" Matora iznela ŠOK detalje iz SPAVAĆE SOBE, fudbaler ih uhvatio NA DELU!

Foto: D. Kadić

Naime, Matora je otkrila da je jednom prilikom doživela ljubomornu scenu sa dečkom od devojke sa kojom je bila.

- Ja sa njom do osam uveče, ona ode da radi, ja izađem. Ista priča, isto sve. Dan pred ulazak, mi se dogovorimo da dođe da me isprati. Ona kao: "Okej, važi". Ja sa Tamarom izađem, pitam je gde si, ona kao kod kuće. Poljubimo se kad sam došla, nismo mi veza, veza. Peške idem od nje, stiže mi poruka: "E, samo da ti kažem, nisam sigurna. Ti ulaziš". Nasisam je ja, budim se, mamurna. Kaže meni Tamara odblokiraj, javlja se ona, ja se izvinjavam. Ona bi me izludela. Napravila bih sebi problem, jer ona sa tim likom - počela je Matora.

- Nije raskrstila - dodala je Cveta.

- Pa vidi i jeste, ali je opet ono u fazonu. Kupi on novog poršea, ona mu ga razlupa - rekla je Matora.

 

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Tomić Matora

 

 

- Au - rekla je Cveta.

- Meni Tamara još kaže: "Ne idi tamo u taj stan". Kaže neki lik igra fudbal, kaže on: "Došla mi Matora". Lik iz Zemuna zapiči, mi se ljubimo, dr**mo, on bum na vrata. Kaže on: "Je l' mi je**š ribu?". Kaže on meni, izašao sam pre mesec dana, gotivim te, kao ako si je pr**la, neka si je pr**la - rekla je Matora.

- Je l' se družim sa njim? - pitala je Cveta.

- Ma znaš ga bre, tu je iz grada. Ja je od tada, posle sedam godina, rekla sam da se neću smiriti dok me neko ne izubija kao mačku. Pozdrav za Nutelicu - rekla je Tomićeva.

- Koliko nutelica ima godina - pitala je Cveta.


- 27 godina. Znaš Nutelicu, tu je u javnosti je. Pored toga, sam se isprimala na jednu matoru. To mi je Tamara, hvala Bogu da mi i Tamara nešto nabaci. Ja sam napravila grešku što sam ih sve dovodila u stan, pa su mi znale šifru od zgrade. Stalno imam trip da će neko da mi bane od tih riba - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading