MUK U ZADRUZI! Ivan Marinković otkrio ŠOK detalj o Kulićima, otkrio šta će se desiti sa Miljanom kada stigne u Šimanovce! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.09.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ivan Marinković otkrio je da je u dobrim odnosima sa Marijom Kulić!

MUK U ZADRUZI! Ivan Marinković otkrio ŠOK detalj o Kulićima, otkrio šta će se desiti sa Miljanom kada stigne u Šimanovce! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Prošle noći u toku emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević upitao je Ivana Marinkovića kako će se ophoditi ukoliko Miljana Kulić i Marija Kulić budu ušle sa Nenadom Macanovićem Bebicom u rijaliti. 

Foto: ATA Images

Ivan Marinković

 

- Baš sam se potresao. Sa Marijom sam dobar, a Zola mi deluje kao ozbiljan Indijanac. Miljana je dosta sujetna i mogu da očekujem da me prati u stopu, da pokušava nešto. Nisam je video dugi niz godina, ne znam. Želim joj da se skrasi, ali teško... - govorio je Ivan.

- Ivan je neko ko je bio sa Miljanom, ali mislim da je to bilo i završeno. Mislim da ona ima najveću emociju prema Zoli, a da je Danijel najmanje bitan. Najveći sukob može biti sa Bebicom jer će želeti da je štiti od sebe same. Odlično znam šta će Bebica da radi, skupljaće poene, a Zola će biti iskusan i stajaće sa strane. Čekaće priliku da uskoči i pokaže da je glavni 'tata' - dodao je Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Zadruga 6

 

Podsetimo, Miljana je po izlasku iz bolnice najavila je da će se vratiti u rijaliti već u novembru sa dečkom Bebicom. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading