Te devojke su DEGENERICI! Golubović URNISAO Ćertića, RAT se nastavio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.09.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kristijan Golubović brutalno opleo po Urošu Ćertiću.

Te devojke su DEGENERICI! Golubović URNISAO Ćertića, RAT se nastavio! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon Uroša Ćertića, gost u radio-emisiji ''Amnezija'' bio je Kristijan Golubović, koji je opleo po kaskaderu, ali i svima koji ga poddržavaju. 

- U ovome do sada što sam gledao, mladi su veoma ambicionzni, čak i sa tim fejk ljubavnim pričama. To će ih možda koštati, ali aktivniji su nego oni raniji. Imamo uvek dežurne govornice, ali je nekako drugačije. Staro i novo krdo, pa je malo pojmanje među nama. Mnogo fejk priča ima zarad tog uspeha u rijalitiju...Da mrzim nekoga, kao što može neko nekoga da maltretira, to ne mogu da shvatim. Ja sam imao priliku da vidim, sretao sam Ša i Taru napolju, ako sam jednu reč pogrešnu rekao njemu, nek me pljune sada. Ja sam znao dva i po, tri meseca dok njima nisu kliknule kocke. Mi smo ovde, ja sam institucija ta i ta, ti si ta i ta i mi se ovde družimo i sukobljavamo...Ušao sam sad u kupatilo, tamo primadone sa veštačkim kosama, izlaze iz ke**re, tamo kilo go**na. Ja ne mogu da obavim nuždu a da ne operem kupatilo - rekao je Kristijan, pa dodao da mladi zloupotrebljavaju to što se on ponaša zaštitnički prema njima:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović

- Tako je, mnogi to zloupotrebljavaju. Legitimno je to, ali ne treba preterivati. Na primer, ja sam malu Valentinu korigaovao da ne psuje i ostalo. Pokušavam da je klistiram od uličnog kamenca koji ima, koji je živela. Ja mogu da sedim krivo, ali moram pravo da govorim, ljudi gledaju. Pojednostavi se, pa si linija kraćeg otpora. Kad čujem da jedan mlad momak i devojka kažu: "Ja nisam došao ovde da čistim, pa ovo, pa ono". Pa, za šta si došao? To je špil karata za mešanje - dodao je Kristijan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović o Urošu Ćertiću

- Adam je neko ko je energičan i pun života. On je pevač i došao je da se pokaže u tom svetlu. Iziritirao je neke svojim pevanjem, pa su kod njega stvorili kontra efekat, gde je on namerno pojačavao. Izabrao je način da se prepevava sa njima. To je legitimno i to je rijaliti. Meni se to sviđa. Ali, kad pređemo granicu. Kada se pljuvanje i to dešava deset puta. On je muzičar, uzmi nekog drugog, pa mu to radi. Te mizerije ne možeš nigde drugde da vidiš. Takav čovek (Uroš) ne može da bude primer. Ja kad vidim tu nepravdu i to, ja se postavim kao Robin Hud. Te devojke koje tapšu Uroša, su degenerici - rekao je Kristijan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading