Zorica Marković u STISKAVCU sa piletinom: Pevačica se uvijala u krilima Ivanu Neškoviću, on nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.09.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković i Ivan Nešković imali su vreli ples na podijumu za igru!

Zorica Marković u STISKAVCU sa piletinom: Pevačica se uvijala u krilima Ivanu Neškoviću, on nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći zadrugarka i pevačica Zorica Marković se opustila tokom žurke, pa je imala stiskavac sa dosta mlađim cimerom Ivanom Neškovićem

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Nešković i Zorica Marković plešu

 

Pevačica je odlučila da se provede uz koleginicu Sandru Rešić, sa kojom je ranije imala velike probleme. Međutim, sa druge strane, Zorica je stavila po strani sukob sa Rešićevom, pa se provodila sa Neškovićem. 

Pevačica se pripila uz Ivana, koji ju je zagrlio i zaigrao sa njom. Do sada Zoricu nismo viđali da ovako pleše sa nekim cimerom.

Podsetimo, Zorica je pre ulaska u Zadrugu otkrila da su joj Sandra Rešić i njena majka Cica pretile, te da su joj stizale jezive poruke. Sa druge strane, Rešićeva se oglasila za Republiku, te je objasnila da se ta situacija desila pre dosta godina, ali da je Zorica drugačije interpretirala, kao i da joj nije jasno zbog čega je ponovo počela da priča o tom problemu, kada su taman spustile loptu i zakopale ratne sekire. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading