UROŠ ĆERTIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE! Kaskader napustio Zadrugu zbog SUĐENJA, evo koja kazna mu PRETI! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.09.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaskader i učesnik Zadruge Uroš Ćertić pre dve godine završio je u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke.

UROŠ ĆERTIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE! Kaskader napustio Zadrugu zbog SUĐENJA, evo koja kazna mu PRETI! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika

Ćertiću je danas u podne zakazano suđenje, zbog čega je privremeno napustio imanje u Šimanovcima, a ekipa portala Republika stigla je ispred Palate pravde, gde smo zatekli Ćertića kako stiže na ročište.

 

Podsećamo, Uroš Ćertić juče se ovim povodom obratio javnosti, kada je priznao da se kaje zbog  toga što je uradio.

Uroš je iskoristio priliku da apeluje na učesnike rijalitija, ali i gledaoce, da slučaj shvate ozbiljno, te tvrdi da će tužiti svakoga ko od njegove situacije bude pravio "cirkus".

 

- Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina - počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

 

- A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i zaj**ancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja - rekao je Ćertić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading