NE SPALJUJE SE JORGAN ZBOG JEDNE BUVE KOJA UĐE U NJEGA! Subotića nakon pomirenja sa Pecom NE PRESTAJE da proziva Maju!

Autor:

Zadruga

20.09.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra ne krije koliko uživa nakon pomirenja sa svojim izabranikom.

NE SPALJUJE SE JORGAN ZBOG JEDNE BUVE KOJA UĐE U NJEGA! Subotića nakon pomirenja sa Pecom NE PRESTAJE da proziva Maju!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić nedavno je svom izabraniku oprostila javnu prevaru sa bivšom prijateljicom Majom Marinković, a od tada ne prestaje da objavljuje zajedničke fotke kojima pojazuje koliko uživa u ljubavi.

Subotićka takođe ne propušta priliku da javno potkači bivšu ljubavnicu svog supruga, pa se vrlo često na njenom Instagramu mogu naći poruke upućene direktno Maji Marinković.

- Jedna stara turska poslovica kaže ovako: Ne spaljuje se jorgan zbog jedne buve koja uđe pod njega - navela je Subotićeva na Instagramu, a potom objavila i fotografiju sa Pecom, uz koju je objasnila da je "presrećna i voljena".

 

 

- Moj muž i ja, kao gosti na jednoj predivnoj svadbi. Obožavam ljubav, obožavam sve što ima veze s ljubavlju, a ono što najviše volim je kada se slavi ista. Zato želim svima vama da volite i da se volite - poručila je Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading