Kristijan Golubović pred Zadrugu podneo zahtev za razvod CRKVENOG BRAKA, Kristina otkrila SVE DETALJE!

Autor:

Zadruga

20.09.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navodi Golubovićeva verenica, Kristijan je rešio da promeni odluku!

Kristijan Golubović pred Zadrugu podneo zahtev za razvod CRKVENOG BRAKA, Kristina otkrila SVE DETALJE!

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Kristijan Golubović odlučio je da se od svoje bivše izabranice Ivane razvede i u crkvi, iako je dugo bio pri stavu da to nikada neće uraditi!

Naime, Kristijan je rešio da promeni odluku, budući da njegova trudna verenica Kristina želi da se venča i pred Bogom, piše Kurir.

- Sa Ivanom sam venčan u crkvi jednom i zauvek! I za sto godina ću o njoj misliti da je najposebnija osoba u mom životu! Da bismo se crkveno razveli, treba patrijarh lično da nas rastavi, a ja na to nikada ne bih pristao - rekao je on za medije pre godinu dana, međutim, Kristina je detaljno objasnila kako je došlo do toga da njen verenik promeni mišljenje.

Foto: ST/D.KADIĆ

Kristijan Golubović, Kristina Spalević

 

- Kristijan i ja ćemo se, ako bog da, i pre rođenja deteta venčati opštinski. I crkveno venčanje će biti. Ja to planiram da bude kad detetu budemo pravili krštenje. Ne verujem da će zbog "Zadruge" stići da se konačno razvede i da se venčamo u crkvi. Meni je više stalo do crkvenog braka nego do opštinskog. Opštinsko da, zbog papira i svega što treba za dete, a i sviđa mi se njegovo prezime. Mi smo poslali mejl u parohiju u Nemačkoj gde se venčao. On je pričao da neće da se razvede u crkvi sve dok nisam krenula da se pričestim posle posta. Sveštenik me pitao da li planiram venčanje u crkvi, rekla sam da bih volela, ali da mislim da je to previše komplikovana procedura, pa smo stali s planovima - priča ona za Kurir i dodaje:

 

Foto: Red tv printscreen

Kristina Spalević

 


- Objasnili su nam da to sve ide brzo i da se rešava za desetak dana. Isto veče smo poslali mejl u Nemačku, u Crkvu Svetog Save. Ostalo je da odemo u parohiju kojoj pripadam da se podnese pismeni zahtev, i to se rešava do mesec dana, tako da će Kristijan biti uskoro crkveno iliti bračno slobodan čovek. Kristijan sa Ivanom nije venčan u opštini, samo u crkvi, tako da ćemo nas dvoje da obavimo i jedno i drugo - poručuje ona.


Kristina ne krije da jedva čeka da postane gospođa Golubović i veruje da će venčanje s Kristijanom da joj donese samo lepe stvari u budućem zajedničkom životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading