MAJA MARINKOVIĆ VUČE KARMU! Astrolog tvrdi da starleta izlazi iz TEŠKE GODINE, a evo šta je čeka na EMOTIVNOM PLANU!

Autor:

Zadruga

19.09.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ", koju uređuje i vodi astrolog Gordana Goca Dragišić, otkrivamo šta rijaliti učesnicu Maju Marinković čeka na emotivnom planu.

MAJA MARINKOVIĆ VUČE KARMU! Astrolog tvrdi da starleta izlazi iz TEŠKE GODINE, a evo šta je čeka na EMOTIVNOM PLANU!

Foto: Republika

U novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ" na Youtube kanalu Srećna bavili smo se učesnicima rijalitija "Zadruga" a pažnja je ovaj put usmerena najviše prema najkontraverznijoj učesnici Maji Marinković.

Kako zvezde kažu, Maja vuče karmu, ali uskoro izlazi iz jednog jako burnog perioda.  

- Maja u svojoj konstalaciji ima jednu devetku. to je impulsivna žena sa i muškom i ženskom energijom. Ona vuče karmu, ja sam uvek to govorila i stojim iza svojih reči. Maja izlazi iz jedne teške godine i ulazi u jednu mnogo bolju godinu. Ono što ja kao neko ko se bavi dvadeset i više godina ovim poslom, moram da kažem da ovo što se događalo Maji poslednjih par meseci, Peca, Ceca i ostalo šta se već dešavalo, to su bile njene nepromišljene reakcije. Ona je žena koja ide srcem, dušom, energijom, i ona će uvek da se zadrži pored osobe koja to ima. Sada je aktuelan i Makedonac, tu postoje neke varnice, ali još uvek nije vreme da Maja ulazi u bilo kakvu vezu, igranku, i bilo kakvu priču. Tek negde oktobar, novembar, vrlo moguće da će se ona smuvati sa ovim Makedoncem, ali to neće dugo trajati. To može biti neka malo isforsirana priča, jer Maja od njnega ne može da dobije ono što želi - otkriva astrolog Gordana Goca Dragišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading