Zadrugarka SAKRILA istinu o ocu, pre ulaska u Zadrugu joj stigle JEZIVE PRETNJE: Majka Anastasije Bojanović prvi put o ćerki, molila je da kaže šta je PROŽIVELA!

Autor:

Zadruga

17.09.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika saznaje istinu o odnosu Anastasije Bojanović i njenog oca, pre ulaska u Zadrugu joj je pretio!

Zadrugarka SAKRILA istinu o ocu, pre ulaska u Zadrugu joj stigle JEZIVE PRETNJE: Majka Anastasije Bojanović prvi put o ćerki, molila je da kaže šta je PROŽIVELA!

Foto: republika.rs/Srpski telegraf

Anastasija Bojanović i mama Ceca Bojanović

Zadrugarka Anastasija Bojanović pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 6" otkrila je za naš portal da nije u dobrim odnosima sa njenim ocem, te da ona smatra da je on za nju mrtav.

Sve ispovesti zadrugarki o tragičnim i tužnim života pročitajte u OVOM tekstu

Republika

Foto: Republika

Anastasija Bojanović Zadruga 6

 

Međutim, ostali smo šokirani kada nam je na sistematskom pregledu Anastasija rekla da se pomirila u međuvremenu sa ocem, nakon čega smo uspeli da saznamo da je to neistina, te da joj je on pretio pre nego što je ušla u rijaliti. 

Tim navodima smo krenuli u akciju i stupili u kontakt sa Svetlanom Bojanović, Anastasijinom mamom, koja nam je potvrdila ove navode. 

 

 

- Nije se javljao, ona je posle sistematskog rekla da su se pomirili, jer je njen otac u međuvremenu počeo da preti, da ucenjuje, i onda je ona promenila priču, jer mi ostajemo sami, da ne razmišlja šta može da nam se desi. U svakom slučaju nismo dobri, niti ćemo ikada biti, a mislimi za nju da će tako biti. Ja sam joj rekla da ne laže, da kaže kako stvari jesu. Ona je rekla to da nas ne bi maltretirao, on je navodno se naljutio, mada je to njemu bio izgovor, to što je rekla da ga se stidi, onda je on krenuo da zove, preko najmlađe ćerke je počeo da zove, pa da bi mi živele u miru - govori Svetlana za Republiku, a potom otkriva koji momak bi mogao da bude idealan partner za njenu ćerku:

Republika

Foto: republika.rs/Srpski telegraf

Anastasija Bojanović Zadruga 6

 

- Ivan Nešković, ali nije ona od onih koji prilaze drugima, ne bori se za kadar, ne trči pred kamerama, ne pravi lažna prijateljstva, spontana je, mislim da ko hoće da se druži sa njom, da može da ima, kao što je Ša rekao, ortaka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading