Ispovest majke Anite Stanojlović tera suze na oči: Sa ćerkom nije pričala MESECIMA, sa bivšim se TUKLA, a Marku Markoviću poručila da je ŠVALERČINA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.09.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anite Stanojlović za Republiku otkriva sve detalje o ćerkinoj prošlosti sa bivšem, pa za Marka Markovića imala poruku da je švaler

Ispovest majke Anite Stanojlović tera suze na oči: Sa ćerkom nije pričala MESECIMA, sa bivšim se TUKLA, a Marku Markoviću poručila da je ŠVALERČINA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović

Zadrugarka Anita Stanojlović u rijaliti ,,Zadruga 6" ušla je kao devojka koja je obećala pravi šou program. Po ulasku Anita je postala bliska sa Markom Markovićem, sa kojim je već stigla i da se posvađa. 

No, takođe je poznato da je Anita kod kuće ostavila dvogodišnje dete, koje je rodila sa 17 godina, a mi smo uspeli da otkrijemo zbog čega zadrugarka ne živi više sa svojim partnerom. 

Republika

Foto: printscreen tv pink

Anita Stanojlović Zadruga 6

 

Portal Republika stupio je u kontakt sa njenom majkom Angelinom Stanojlović, koja nam je ispričala sve detalje o ćerkinom životu. 

- Dobra je za sada, nije mi se svidelo u početku, što se zalepila za Marka u početku, to mi se nije svidelo, trebala je da drži do sebe, a ne da je pljuju i omalovažavaju! Ona nije iz te priče, drago mi je da su je mnogi upoznali. Ja sam joj pričala da ne zna gde ulazi, da će je progutati, ona nikada nije pratila Zadrugu, ne zna šta se tamo dešava. Ja nisam stigla ništa da joj kažem, sve je bilo na brzinu. Rekla mi je da će telefon biti kod nje, ali ipak nije. 

Marko Marković je švaler, nije za zeta!

Republika

Foto: printscreen tv pink

Marko Marković Zadruga 6

 

- Nije mi nešto specijalno, da su se čuli porukama nešto, ali iskreno nisam zalazila u njihov odnos. Nisam bila za to, da uđe u rijaliti. Kada mi je rekla da je potpisala ugovor bila sam u šoku, ali ona je takva, kad nešto zacrta, ona to mora, glavom kroz zid. Samo mi je rekla da joj se sviđa i pre ulaska u Zadrugu. 

- Marko je okej momak, normalan, kulturan, nije napadan, ali od zeta nema ništa. Već su par, kad ih gledate sa strane, ali njegovo ponašanje mi se ne sviđa, ponaša se kao švaler. Anita veruje svima, ona nije iskvarena, u suštini ima dobru dušu, nije pokvarena, poverava se svima, a nije svesna da tamo nema prijatelja.

Anita Stanojlović se tukla sa bivšim koji joj je napravio dete!

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Anita Stanojlović Zadruga 6

 

- Ona je rodila sa 17 godina, ona se zaljubila u njega, ja sam to branila iz nekih razloga, nije ni bitno, svakakve priče sam čula, ona je bila mlada, ali ona je takva, kad joj nešto braniš, ona to hoće iz inata. Ona je živela sa njim pet, šest meseci, u početku nismo imali kontakt, ja sam na sve načine pokušala da sprečim da budu zajedno, ali ona nije htela da me sluša. Bilo mi je žao, pa sam odlazila i rešavala njihove probleme. 

- Ja nisam pričala sa njom zbog dečka, posle sam čula da se svađaju, maltretiraju, da su se tukli, međusobno, bili su modri on i ona, mene su zvali da rešavam njihove probleme, i onda se vratila kući 19. novembra. Mi smo išli na sve preglede, nije postojala trudnoća, čekala je BETA nalaz, i on je bio negativan, što niko ne može da veruje, svi su mi rekli da ne postoji trudnoća. Ja sam je odvela kod ginekologa, on kaže da je trudnoća da je peti mesec. 

Republika

Foto: Republika

Anita Stanojlović Zadruga 6

 

Bivši joj je rekao da ulazi za njom u Zadrugu!

- On kad je saznao nije bio za to da uđe, ja sam se složila sa njim. Stvarno imamo lep odnos, on dolazi i obilazi dete, dete bude sa njim, stvarno kupuje sve što je potrebno, to što ne daje alimentaciju, to je istina, ali s ozbirom na to da je alimentacija 5.000 dinara, a ovako mnogo više tu potrebe oko deteta, on nikada nije pravio problem. Mislim, to daju i njegovi roditelji, jer on trenutno ne radi nigde. Kad mu je rekla da ulazi, on je meni rekao da će ući za njom, ja sam ga pitala da li bi ušao, jer kakav god odnos da su imali, mislim da bi je on branio od onih ljudi tamo koji je napadaju. On joj je rekao da li je svesna gde ulazi i kakve devojke tamo ulaze, ali ona je opet htela pošto poto da uđe i eto, sad je tamo. 

- Volela bih i da onaj momak iz Crne Gore, Bakerdo uđe, jer su njih dvoje stvarno bili super pre rijalitija, čuli su se, dopisivali, viđali, baš su bili pravi prijatelji, žao mi je što nije sa njom, jer mislim da bi joj on bio velika podrška, ne bi dao na nju. Nadam se da će i on ući uskoro, pa će mi biti mnogo lakše!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading