PRODAO ŽENU, SAD I POROĐAJ LJUBAVNICE: Kristijan Golubović priznao da je od Pinka dobio honorar POLA MILIONA EVRA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio koliki je honorar dobio za ulazak u ,,Zadrugu 6".

PRODAO ŽENU, SAD I POROĐAJ LJUBAVNICE: Kristijan Golubović priznao da je od Pinka dobio honorar POLA MILIONA EVRA! (VIDEO)

Foto: Printscreen pink tv

Kristijan Golubović ušao je u rijaliti ,,Zadruga 6" kao zadrugar koji je dobio veliki honorar, a sada je i sam on otkrio o kojoj cifri se radi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 6

 

Naime, tokom sinoćne rasprave sa Nenadom Lazićem Necom, Kristijan je otkrio da je navodno dobio honorar sa čak šest cifara, tačnije pola miliona evra. 

- Debilu, za 500, 000 sam ovde! Koliko možeš za pola miliona evra da otvoriš kafana? Znaš kad bi otvorio? - tvrdio je Kristijan. 

 

 

Podsetimo, Kristijan je po ulasku u rijaliti kod kuće ostavio trudnu ljubavnicu Kristinu Spalević, koja će se za samo nekoliko meseci poroditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milka

17.09.2022 20:22

Ovog robijaša polučoveka finacira gazda sičan njemu, da promovira kriminal, nasilje, nemoral, nerad. Očigledno da imaju dobre rezultate, glede na stanje u Srbiji.