Dirljive reči Milana Miloševića: Voditelj Zadruge objavio majčinu sliku, a OVAJ gest je sve RASPLAKAO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.09.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih činjenica koje su prikazane u dokumentarnom filmu "Internet nasilje 1. deo Baka Prase", vlasnik Pink media grupe Željko Mitrović odlučio je da proveri i kakav je stav građana o Bogdanu Iliću, poznatom kao Baka Prase.

Dirljive reči Milana Miloševića: Voditelj Zadruge objavio majčinu sliku, a OVAJ gest je sve RASPLAKAO! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Voditelj rijaliti šou-programa "Zadruga" Milan Milošević raznežio je mnoge zajedničkom fotografijom sa majkom koju je objavio na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Republika.rs

Milan Milošević Zadruga

 

- Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj može biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čoveka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne ide. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje JA. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle osobe - počeo je izlaganje Milan na Instagramu uz ovu fotografiju.

- Da ništa ne traje zauvek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikad ne kaješ za svoje postupke. Da reč "volim te" ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu šansu ali ne i stotu.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Milan Milošević Zadruga 6

 

- Da ljude, koji čine da malo vrediš, oteraš u pič... materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvek ostaje đubre. HVALA TI MAJKO ZA SVE - zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sena

17.09.2022 19:44

Dobar citat -opisao sebe,samoziv ,umisljen bez emocija ,pristrasan, opsednut sobom..ne postuje zene a ni tudje majke...ima jooos ali za drugi put!Smor!