Čupo jači nego ikad, stavio tačku na priče da je na RUBU EGZISTENCIJE! Bivši Jelene Golubović spreman za rijaliti: Mnogima bih POMRSIO konce!

Autor:

Zadruga

17.09.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partner Jelene Golubović progovorio o pričama da je propao.

Čupo jači nego ikad, stavio tačku na priče da je na RUBU EGZISTENCIJE! Bivši Jelene Golubović spreman za rijaliti: Mnogima bih POMRSIO konce!

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official/printscreen/youtube.com/

Jelena Golubović tokom svog učešća u rijalitiju ''Farma'' bila je u emotivnom odnosu sa Čupom Kalačem, a njihova ljubav se nastavila i nakon rijalitija, međutim, nije potrajala. Iako se povukao sa javne scene, Čupino ime se i dalje pominje i vezuje za Jelenu, ali se priča i da je propao, što je on sada demantovao.

- Hvala Bogu sve je dobro. Čitam kako sam propao, što nema veze sa istinom. Imam ćerku i četiri sina. Tako da ne znam kako to neki misle da sam propao, kad sam najbogatiji čovek na svetu. Ima li šta vrednije od toga. Ali idemo dalje. Radim i dalje imam firmu za transport. Radi se, živi se, a možda nekome ne odgovara što ne može da se meša u moj život. Takođe putujem sa suprugom Hercegovkom i ništa nam ne fali - kaže Čupo za Kurir i dodaje da je sa Jelenom Golubović ostao u dobrim odnosima:

Republika

Foto: printscreen tv pink

Čupo Kalač i Jelena Golubović

- Sve je ok. Šta je bilo bilo je. Nemam ništa sa tom ženom. Moj život je posle rijalitija otišao u drugom pravcu. Sa rođakom Sejom Kalačom sam aktivan veoma, a vidim da se ona vratila rijaliti životu. Moj život se nakon rijalitija promenio na bolje. Ne mogu da se žalim, ali je borba velika. Što se rijalitija tiče, nikad ne reci nikad, ali videćemo sve zavisi od ponude. Jasno je samo da bi se mnogima pomrislili konci kada bih se ja pojavio - završava Čupo.

Republika

Foto: printscreen tv pink

Čupo Kalač i Jelena Golubović započeli romansu u rijalitiju

Podsetimo, Jelena i Čupo su tokom rijalitija Farma imali žestoku akciju nakon koje su uplovili u turbulentnu vezu, a u finalu ''Farme'' kada je proglašena za pobednicu rijalitija ju je zaprosio. Ipak, njihova ljubav nije potrajala, a ubrzo su se sreli u još jednom rijalitiju gde su izneli u javnost sav prljav veš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading