Sanji Stanković pretila NOVA ZADRUGARKA pre početka rijalitija: Slala joj JEZIVE PORUKE: "Prostakušo, samo te mama voli" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.09.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković otkrila je prepiske sa zadrugarkom Sofijom Unom Manić koje su šokirale sve!

Sanji Stanković pretila NOVA ZADRUGARKA pre početka rijalitija: Slala joj JEZIVE PORUKE: "Prostakušo, samo te mama voli" (VIDEO)

Foto: Red tv printscreen

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, voditelji Stefan Milošević Panda i Sanja Stanković otkrili su tajne zadrugara o kojima veštu ćute. 

U samom toku emisije, Sanja je otkrila da joj je pisala trenutna simpatija njene bivše devojke, Jovane Tomić MatoreSofija Una Manić, te je zamolila svog kolegu Pandu da pročita poruke, što je on i uradio.

Republika

Foto: Republika

Sofija Una Manić Zadruga 6

 

- Dakle, slala je u pola dva ujutru. U pitanju je Sofija Una Manić, piše: "Aman, nauči da govoriš. Ne umeš da akcentuješ, pokušavaš stalno da imitiraš beogradski akcenat. Kako te nije sramota. Skidaj te svinjske obraze i vozi. Hvala Bogu pa te je i Matora odj**ala kad je videla ko si i šta si.

 

- Sjaši sa Eda i Dragane. Šta se non-stop ubacuješ u razgovor i postavljaš mu pitanja kao da si voditelj. Nametljiva i nepristojna si. Sjaši i odj**i sa ljudi više. Ne pamtimo da se iritantnije neko ponašao u emisijama. Nepotkovana prostakušo bez škole i porekla! Vodi računa ko tebe voli, a to je niko sem mame. Mada i ona voli više očuha nego divnu ćerku. Fuj! Ostavi ti Eda na miru klošarko biseksualna na baterije " - pročitao je Panda.

Detaljnije u nastavku.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading