TUŽNE SUDBINE ZADRUGARKI: Otac joj je UMRO u bolničkoj postelji, pa pomišljala na najgore, a ovu učesnicu je MALTRETIRAO svaki dan, pa ga je SAHRANILA

Autor:

Zadruga

16.09.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika donosi tragične i tužne sudbine sadašnjih zadrugarki!

TUŽNE SUDBINE ZADRUGARKI: Otac joj je UMRO u bolničkoj postelji, pa pomišljala na najgore, a ovu učesnicu je MALTRETIRAO svaki dan, pa ga je SAHRANILA

Foto: Srpski telegraf/Republika

Najgledaniji rijaliti ,,Zadruga 6" uvek iznedri nove mlade nade estradnog neba, a njihovi životi uglavnom su tragični. Pre ulaska u rijaliti portal Republika došao je do priča zadrugarki koje su proživele agoniju. 

Uglavnom su im falile očinske figure kroz život, pa su za naše čitaoce podelile svoje tragične i teške sudbine koje su proživele. 

DJ Tamaris: "Otac se razveo od rođene dece"

 

 

- Moj motiv je borba, primer iz kuće, opet je moja majka, ja imam majku i brata, imam i oca, ali nisam u kontaktu sa njim, razveli su se, i on je odlučio da prekine kontakt sa porodicom. Zbog toga je moja majka morala da bude sve.

- Nedostajao mi je, ali sam to prevazišla, šta god da se dogodi, ja znam ko sam i šta sam. On nema šta da otkrije o meni, nije pravio haos, ali najveći haos je kada se povučeš i nemaš kontakt sa rođenom decom, normalno je kada se razvedu, ali da ne bude. Poslednji put sam ga videla kad sam imala 18 godina, to je bilo dosta stresno, trebala sam da krenem na fakultet, tu je podrška oca bitna, ali mi je to izostalo, ali hvala Bogu, srećna sam, ništa mi ne fali - rekla je Tamara za Republiku. 

Snežana Bogdanović: "Otac mi je umro u mukama"

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Snežana Bogdanović Zadruga 6

 

- Ja sam morala da raskinem sa bivšim dečkom, jer je bio psihopata, maltretirao me je, nije mogao da se nosi sa mojim izgledom, pa je ljubomorisao i pravio mi je haos svaki dan. Nisam više mogla da izdržim, nerviralo me je, bukvalno sam osedela zbog njega, stres mi je navirao svaki dan, pratio me je i uhodio. Najbolje je da svako ide na svoju stranu. 

- On može da kaže da sam ja samo još gora, jer sam i ja njemu uzvraćala, gora sam nego Maja Marinković! Ja sam mu razlupala kola, uništila sam mu, napravila sam veliku štetu - rekla je Sneža za Republiku i dodala:

- Tatu nemam, tata mi je preminuo pre 6 godina. Mnogo mi nedostaje, to me je jako povredilo, bila sam jako vezana za njega, pogodilo me je sve. On je bio dijabetičar, posle dva dana u bolnici, doktori su mu se borili za život, ali nisu uspeli, pa je posle dva dana izgubio život. Nisam mogla da dođem sebi, pala sam u depresiju, niko nije mogao da mi pomogne, imala sam baš crne dane. Ja sam se njemu sve poveravala, kada je umro moj život se srušio, sve mi je palo u vodu.

Anita Stanojlović: "Otac mi je živ, ali ne postoji"

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Anita Stanojlović Zadruga 6

 

- Želim da detetu obezbedim sve što poželi, zato i ulazim u Zadrugu, supruga nemam, nije sa nama. Nije nam išlo i to je to, nismo u dobrim odnosima, pre nego što sam saznala da sam trudna, on je otišao. On viđa dete i sve to, kupuje detetu sve, ali ne plaća alimentaciju - ispričala je Anita za Republiku i dodala:

- Majka me je podržala za ulazak, otac ne živi sa mnom, tako da mi njegovo mišljenje nije ni bitno. Nemam kontakt, kao da ni ne postoji, možda je tako i bolje, jer sam proživljavala teške trenutke zbog njega, nemamo kontakt i tako je najbolje, ne plašim se šta on može da kaže u javnosti, jer šta god bude rekao, govoriće laži - istakla je Anita za Republiku. 

Dijana Dulović: "Baka mi je roditelj, moji su me ostavili"

Republika

Foto: Republika.rs

Dijana Dulović Zadruga 6

 

- Imala sam dečka, živeli smo zajedno, ali više nismo, jer smo mogli da se poubijamo da smo ostali zajedno. Imali smo mnogo svađa, bilo je baš teško i napeto. Nismo prestajali da se ponižavamo, on mene, ja njega. Jednom smo se svađali, mene je on iznervirao, ja sam uzela viljušku i zabila mu u ruku, posle toga smo prekinuli, jer je bilo teško da održimo naš odnos. Bili smo tri godine zajedno, raskinuli smo, ja sam njega tukla, ali i on je mene. Imamo i svedoke toga. On je bio stoka i govedo, nešto me je iznerviralo, nervira me nepravda i kada me neko pravi budalom, svađam se kad nešto nije kako treba. Ja sam bila u ludilu, prepala sam se, nisam ga ni gledala!

- Sa roditeljima nemam neki kontakt, oni su krenuli neki svojim putem, mislim, čujemo se, ali prosto mi smo dva sveta, nekako su oni otišli svojim putem, ja imam neki svoj život i tako je možda najbolje. Ne živim sa njima, mene je odgojila baka, nisam imala predobar odnos sa roditeljima. Oni su krenuli svojim putem, ja sam bila sa bakom, meni je ona roditelj, bila mi je staratelj dok nisam napunila 18 godina - rekla je Makedonka za Republiku.

Ivana Puzić: "Otac me je svaki dan maltretirao"

Republika

Foto: Republika

Ivana Puzić Zadruga 6

 

- Ne razgovaram sa svojim ocem dosta godina. Oni su se razveli, nakon toga nemamo kontakt, nije bilo fizičkog nasilja, ali nisu se slagali. Bolje srećan razvod, nego nesrećan brak.

- Moj otac i ja se ne slažemo, nije bilo fizičkog kontakta, ali bilo je psihičkog maltretiranja svakog dana, ja sam odlučila da to ne trpim i stavila sam na kontakt na odnos sa njim. On ni ne zna da ulazim u Zadrugu, ali i da me ne podržava, ja nemam ništa od toga. Neće biti ponosan, ali šta koga zanima o njegovom mišljenju, to je čovek koji zna da psihički maltretira i to mu je posao - poverila se Ivana za Republiku.

Anastasija Bojanović: "Otac je za mene mrtav" 

Republika

Foto: republika.rs/Srpski telegraf

 

 

- Tatu nemam, izgubila sam ga sa 18 godina, on je živ, ali za mene je mrtav! Porodični problemi, nije on mene nikada maltretirao, niti jednu od moje sestre, tukao ili nešto, ali nije bio otac. Ono najvažnije nikada nije bio! Mama se čitav život bori za nas, ja ne bih ovde stajala, da nije bilo nje. Moja mama će mene da podrži u svemu, ona me je rodila, odgojila.

- Bilo mi je teško kada se sve desilo, kada je on pokazao svoje pravo lice, moja mama je moj heroj, moji dani su prolazili baš teško, sa sestrama i majkom smo se čitav život trudile da uspemo u životu i znam da ćemo uspeti. Mama mi je sve obezbedila šta je trebalo da bi bila ovde gde jesam sada. Podržava me je kada sam rekla da ulazim u Zadrugu, za oca stvarno ne marim, kao što sam rekla on je za mene mrtav i tako će ostati do kraja mog života - ispričala je Anastasija za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kajzer Soze

17.09.2022 06:30

A šta kaže Maja Marinković?