Ivan Marinković dobija TUŽBU u Zadruzi? Intimno zlostavljao Pinkovu zvezdu, pevačica napravila HAOS u Beloj kući! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.09.2022

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Jovović otkrila je da je Ivan Marinkvoić intimno zlostavljao!

Ivan Marinković dobija TUŽBU u Zadruzi? Intimno zlostavljao Pinkovu zvezdu, pevačica napravila HAOS u Beloj kući! (VIDEO)

Foto: printscreen pink tv

Zadrugari Ivan Marinković i Tijana Jovović nedavno su ozbiljno zaratili za crnim stolom u Zadruzi 6.

Naime Tijana Jovović se požalila za crnim stolom kako trpi maltreitiranje od strane Ivana Marinkovića otkako je ušla u Zadrugu 6.

Republika

Foto: printscreen tv pink

Tijana Jovović Zadruga 6 profil

 

- Ja evo već od početka kako sam došla ovde trpim maltretiranje od Ivana Gavrilovića - rekla je pevačica i izazvala gromoglasan smeh u Beloj kući, jer je Marinkovića permutovala sa poznatim denserom, te je nastavila:

- Čovek mene konstantno od kada sam došla ovde mene vređa, maltretira, a evo sad je i počeo seksualno da me zlostavlja, udario me po dupetu - što je opet izazvalo smeh kod zadrugara, te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Zadruga 6

 

- Ovo ja više ne mogu da ovo trpim, kako god to neko komentarisao, da gledaoci glasaju za mene da ispadnem - na šta se Marinković uključio, pa rekao:

- To su patetične fore! Ma ti si jedan veliki folirant! - rekao je Ivan, nakon čega su on i Tijana ušli u žučnu raspravu i svađu. Pevačica je počela da urla iz sveg glasa na Marinkovića, a on je nastavio da se raspravlja sa njom.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading