Miljana Kulić se ponovo ODALA POROKU, nakon izlaska iz bolnice Marija ne može da je dovede u red! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.09.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne prestaje da puši!

Miljana Kulić se ponovo ODALA POROKU, nakon izlaska iz bolnice Marija ne može da je dovede u red! (FOTO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić izašla je iz Urgentnog centra posle 45 dana lečenja u ovoj ustanovi. Rijaliti zvezda ipak nije, kao što se pretpostavljalo, odmah otišla za Niš, već je s majkom Marijom Kulić i dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom ostala u Beogradu.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić IMarija Kulić

 

- Miljana je mnogo srećna što je konačno pored svoje majke i Bebice. Za sada sluša sve. Pije terapiju koja joj je prepisana i koliko-toliko miruje. Oni nisu odmah otišli za Niš zbog nekih kontrola koje još ima u Beogradu, sigurno će za dva-tri dana da idu svojoj kući. Sad joj je laknulo zbog toga što može da puši, mada joj Marija stalno uzima cigarete i opominje je da smanji pušenje - započinje izvor, pa objašnjava šta očekuje Miljanu nakon odlaska u Niš:

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- Miljana će nakon pregleda u Kliničkom centru, odakle je hitno prebačena za Beograd, i dalje biti na kućnom lečenju. Njoj je imunitet još ugrožen i mora da vodi računa. Koliko znam, ono što je sigurno je da će ona morati da primi vakcinu posle uklanjanja slezine, koja štitit od tri bakterije - pneumokoke, meningokoke i hemofilus influence i to treba uraditi što pre - završio izvor za Kurir.

Podsetimo, Miljana je za Republiku nakon izlaska s lečenja otkrila da se vraća jača nego ikada i da nastavlja gde je stala. Kulićeva je najavila i povratak u rijaliti ,,Zadruga 6" već u novembru ili decembru, samo da se situacija sa zdravljem još malo stabilizuje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

16.09.2022 16:16

Niko je ne može dovesti u red. Luda žena.