Kristijan Golubović otkrio ŠOK TAJNU sa Farme 6: Priznao da je i tada VARAO ženu, imao VRELU AKCIJU sa Stanijom, a ovo je bila TAJNA ŠIFRA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.09.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio je da je već bio švaler u rijalitiju!

Kristijan Golubović otkrio ŠOK TAJNU sa Farme 6: Priznao da je i tada VARAO ženu, imao VRELU AKCIJU sa Stanijom, a ovo je bila TAJNA ŠIFRA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su deo jedne sezone rijaliti programa "Farma 6". Inače, od tada se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu i govorkalo da su često bili intimni tada. Kristijan je to sada potvrdio otkrivši da su imali i šifru za intimne odnose.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Kristijan Golbuvoić Zadruga 6

 

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Kristijan Golubović otkrio je detalje odnosa sa starletom i čiji se bivši dečko Marko Marković nalazi sa njim u Beloj kući.

Republika

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kristijan Golbuvoić i Stanija Dobrojević Farma 6

 

- Prva je čepila pi*ke na Instagramu i prva je dobila fejk stvari od toga. Ja kažem šifru "seno", ona ode gore i ja je iz*ebem i završim - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading