OBLIVAO ME JE ZNOJ, imao sam napade ANKSIOZNOSTI: Dejan progovorio o TRAUMAMA, nakon Zadruge prolazio kroz PAKAO! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

14.09.2022

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević kod Misice otkrio kroz šta je sve prolazio nakon učešća u Zadruzi 6!

 

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", gostovao je u emisiji "Minsko polje sa Jovanom", u produkciji Republika TV-a, gde je na pitanje gledalaca u rubrici "Vi pitate" odgovorio da li je nakon rijalitija zatražio stručnu pomoć, gde je otkrio da je imao napade anksioznosti. 

- Iskreno nisam. Ja sam stvarno dobro. U početku sam nisam bio. Imao sam napade anksioznosti, imam ih i dalje. Kad uđem u tržni centar, gde ima ljudi... Gde god da se pojavim. Mogu da uđem u kafić kad je prazan i nema nikoga, onda može da uđe i autobus ljudi svejedno mi je - počeo je Dejan svoju priču i dodao: 

 

 

- Kad je pun kafić ja ulazim, pa me pogleda ovaj, pa stane da se slika sa mnom. Onda tenzija za stolicu. Nisam tražio stručnu pomoć, ali me polako popuštaju i ti napadi što sam imao kad sam sa Davidom prvi put otišao u Crnu Goru.  Nisam mogao da budem u prostoru tamo gde smo izlazili, odmah me je znoj oblivao, gužva. Vidim telefoni svi em snimaju slikaju... Sada sam iole okej - ispričao je Dragojević. 

 

Dejanovu izjavu na ovu temu pogledajte u videu na početku teksta na 26:58! 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading