DEJAN ČESTITAO CARU ROĐENDAN! Javno se obratio svom nekadašnjem suparniku NEOČEKIVANOM PORUKOM, a Filipov odgovor ŠOKIRAO JE SVE!

Autor:

Zadruga

14.09.2022

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su iznenađeni Dejanovim postupkom, ali i Filipovom reakcijom!

DEJAN ČESTITAO CARU ROĐENDAN! Javno se obratio svom nekadašnjem suparniku NEOČEKIVANOM PORUKOM, a Filipov odgovor ŠOKIRAO JE SVE!

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Car danas proslavlja rođendan, a brojni bivši cimeri iz Bele kuće čestitali su mu javno, međutim jedu čestitku niko nije očekivao!

Naime, Caru je povodom rođendana najlepše želje uputio i Dejan Dragojević, koji je svom nekadašnjem suparniku uputio zanimljivu poruku!

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car, Dejan Dragojević

 

- Danas je jedan od bitnijih datuma za mene. Pa, nek je radostan, kao i meni - napisao je Dejan, aludirajući na to što mu je Car preoteo tadašnju suprugu Dalilu, na čemu mu je Dragojević, čini se, i više nego zahvalan.

Filip Car mu se javno zahvalio:

- Jedna naša zajednička prijateljica mi je poslala poruku s Dejanovim storijem, sa njegovom čestitkom. Ja mu se zahvaljujem ovim putem i verujem da nije znao u nekim momentima koliku mu sreću želim. Mogao bi i Dejan meni neki poklon da uruči, znam da je zet cicija. Moramo više da se družimo, možda bi mi poslao neki poklon - rekao je Filip u uključenju na Red TV-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading