DROGIRAO SE, HTEO JE DA ME UBIJE, BILA SAM MODRA! Anita prošla PAKAO sa bivšim dečkom, a onda je saznala da je TRUDNA - zadrugarka iznela sve POTRESNE DETALJE!

Autor:

Zadruga

14.09.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnici Zadruge pre nekoliko dana uselili su se u Belu kuću u Šimanovcima, a tokom razgovora i upoznavanja jedni drugima otkrivali su nepoznate detalje o sebi.

DROGIRAO SE, HTEO JE DA ME UBIJE, BILA SAM MODRA! Anita prošla PAKAO sa bivšim dečkom, a onda je saznala da je TRUDNA - zadrugarka iznela sve POTRESNE DETALJE!

Foto: printscreen tv pink

Nova zadrugarka Anita Stanojlović već na samom početku privukla je veliku pažnju javnosti, a u razgovoru sa Danijelom Višićem otkrila je detalje o svojim bivšim vezama.

- Koliko ti je najstariji dečko imao godina? - pitao je Danijel.

- On je 1994. godište. Ja sam imala dve ozbiljne veze. Ta osoba sa kojom imam dete. Sa Stefanom sam bila u vezi, ostavila sam ga, jer sam bila muško u vezi, ja to ne volim. Smorilo me je. Onda sam se upoznala sa likom sa kojim imam dete, on je sve, samo ne dobar. Moji su mi branili, bežanje od kuće, sto čuda, majka me na kraju izbaci iz kuće. Živela sam kod njega 5 meseci. Drogirao se, krizirao. Znaš kad vidiš u očima da neko hoće da te ubije, bili smo se, cela sam se modra vratila.

 

Foto: Printscreen tv pink

Anita i Danijel

 

- Pretio mi je, kao zna gde su mi braća. Gađali se pikslama, rekao mi je "k*rvo" ispred majke. Mene majka vrati kući, ja se pomirim sa ovim prvim dečkom i onda saznala da sam trudna. Bio je sa mnom dok se nisam porodila. Raskinuli smo tu, ja nisam ni suzu pustila. Shvatila sam u međuvremenu da je bitno da je neko dobar. Posle par meseci smo se pomirili, do pre par dana pred ulazak smo bili zajedno. Imamo tetovaže zajedno, stvarno me voli i ja njega kao osobu - istakla je Stanojlovićeva.

 

Republika

Foto: Printscreen tv pink

Anita i Danijel

 

- Znači ja sad kad bih probao nešto sa tobom, ti bi bila sa mnom, a mislila na njega? - dodao je Višić.

- Neću da se vratim na staro, napravila sam presek u glavi. Okej sam emotivno, ne osećam ništa. Precrtala sam to, vidiš da sam odlepila za ovom budalom (Markom), ja sam mnogo emotivna. Već mi je čudno što ne komuniciramo. Ja njega jurim, ali malo mi fali da ga precrtam - rekla je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cica

14.09.2022 16:52

Kakav olos. Jos da te zalimo.