Marija Kulić GRCA U SUZAMA ispred Kliničkog: Progovorila o TUŽBAMA za Turčina koji je OSAKATIO Miljanu, pa najavila ULAZAK u Zadrugu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.09.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otkrila je sve o ulasku u Zadrugu!

Marija Kulić GRCA U SUZAMA ispred Kliničkog: Progovorila o TUŽBAMA za Turčina koji je OSAKATIO Miljanu, pa najavila ULAZAK u Zadrugu! (VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Marija Kulić, nakon što je izvela ćerku Miljanu kulić iz bolnice, u pratnji njenog dečka Nenada Macanovića Bebice, stala je pred našim kamerama i otkrila kako se oseća.

- Sve je super, sve je odlično, da nastavi sa ovim režimom ishrane, mora da prima vakcine zbog slezine, nema je. Jedno mesec dana, dok ne stekne imunitet, dok ne ojača, mora da se pripazi, posle toga, biće kao i ranije. 

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Marija Kulić ispred Kliničkog centra

 

Ona je rekla da neće tužiti kliniku u Turskoj

- Najbitinije je da je ona ostala živa, od tužbe nemam ništa, ne verujem da je neko namerno uradio. Ljudi je pozovu da snimi reklamu i da bude predstavnik za ceo Balkan, ne verujem, ali eto, dešavaju se i takve stvari. Možda je propust, ali dobro se završilo, presrećna sam, o tim daljim tužbama, za sada ne.

Miljana je najavila ulazak u Zadrugu?

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Marija Kulić sa Miljanom Kulić I Bebicom

 

- Miljana ne može da ide u Zadrugu, najpreče je da se ona stabilizuje, tromboza nije mala stvar, ona će narednih meseci morati biti pod terapijom, ja znam da je to njena želja, njoj je rijaliti ušao u krv, ona sve vreme dok je bila unutra, pitala me je da li će ozdraviti dok ne počne Zadruga, ja sam joj rekla da će doći vreme da uđe. Meni je kao majci bitno da sve što se dešava po pitanju tromboze, bude sve u redu.

- Presrećna sam zbog njenog izlaska, što je Miljana našla čoveka koji će da je voli, a nisam verovala u to - poručila je Marija kroz gorke suze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading