DRAMA U KLINIČKOM CENTRU: Marija Kulić URLALA na Miljanu i Bebicu, napravila haos na hodniku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.09.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marija Kulić napravila je haos zbog ćerke MIljane Kulić i njenog dečka Nenada Macanovića Bebice!

DRAMA U KLINIČKOM CENTRU: Marija Kulić URLALA na Miljanu i Bebicu, napravila haos na hodniku! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je Nenad Macanović Bebica izveo Miljanu Kulić iz Kliničkog centra Srbije, njena majka Marija Kulić napravila je pravi haos na odeljenju. 

- Zašto ste otišli bez mene? Da li se normalni, bre? - urlala je Marija iz petnih žila. 

Potom su svo troje izašli iz Kliničkog centra i uputili se ka Nenadovim novim kolima. 

Foto: ST/N.MUTIĆ

Marija Kulić i Miljana Kulić ispred Kliničkog centra

Podsetimo, Miljana je zavšrila u bolnici nakon loše odrađene operacije želuca u Turskoj, ali kako kaže, porodična odluka je doneta da se ne pokrene tužba protiv njih, iako su uveliko najavljivali u javnim istupima. 

Pred našim kamerama, Marija je otkrila sve o Miljaninom zdravstvenom stanju i kako će dalje teći njen oporavak. 

- Sve je super, sve je odlično, da nastavi sa ovim režimom ishrane, mora da prima vakcine zbog slezine, nema je. Jedno mesec dana, dok ne stekne imunitet, dok ne ojača, mora da se pripazi, posle toga, biće kao i ranije - poručila je Marija. 

Tokom intervjua, Marija je briznula u plač zbog Miljanine romanse sa dečkom, te je kroz suze poručila da je presrećna što je njena ćerka pronašla muškarca njenog života. 

- Presrećna sam zbog njenog izlaska, što je Miljana našla čoveka koji će da je voli, a nisam verovala u to - poručila je Marija kroz suze. 

Foto: ST/N.MUTIĆ

Marija Kulić u suzama

 

Za kraj razgovora, Marija nam je i prokomentarisala da li će dozvoliti ćerki Miljani da ponovo uđe u Zadrugu, budući da je i ona sama otkrila da će se na imanju u Šimanovcima naći već u novembru ili decembru tekuće godine. 

- Miljana ne može da ide u Zadrugu, najpreče je da se ona stabilizuje, tromboza nije mala stvar, ona će narednih meseci morati biti pod terapijom, ja znam da je to njena želja, njoj je rijaliti ušao u krv, ona sve vreme dok je bila unutra, pitala me je da li će ozdraviti dok ne počne Zadruga, ja sam joj rekla da će doći vreme da uđe. Meni je kao majci bitno da sve što se dešava po pitanju tromboze, bude sve u redu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading