TRANSFER BLAMA! Jelenu Golubović kitili PARAMA, trpali joj novčanice u DEKOLTE, ona izvodila striptiz pred svima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.09.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović napravila je šou za pamćenje!

TRANSFER BLAMA! Jelenu Golubović kitili PARAMA, trpali joj novčanice u DEKOLTE, ona izvodila striptiz pred svima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u Šimanovcima se odigrala prva žurka šeste sezone, a tom prilikom zadrugari su se dosta opustili, a u tome je prednjačila Jelena Golubović, koja je imala svoj performans. 

 

 

Jelena se na žurki pojavila u vrlo izazovnoj kombinaciji, a njen performans sve je doveo do suza. Ona se sve vreme provokativno đuskala, a tokom njene tačke zadrugari su prilazili i kitili joj lice i dekolte novčanicama. 

 

Međutim, Golubovićevoj su u jednom trenutku skroz popustile kočnice, pa se popela na šank i počela da igra. Po njenom izazu lica očigledno je koliko uživa u provodu, a i ostalom stanarima Bele kuče svideo se njen plesi performans.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading