BILAL OTVORIO DUŠU NAKON AKCIJE SA SLOVENKOM: Ja sam LOŠ MOMAK, ne znam kako da se ponašam!

Autor:

Zadruga

13.09.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je sa Slovenkom Uršom završio u krevetu, Bilal Brajlović progovorio je o njihovom odnosu.

BILAL OTVORIO DUŠU NAKON AKCIJE SA SLOVENKOM: Ja sam LOŠ MOMAK, ne znam kako da se ponašam!

Foto: printscreen tv pink

Bilal Brajlović stigao je u Rajski vrt kako bi pričao o svom odnosu sa cimerima u rijalitiju.

On je prokomentarisao svoj odnos sa Uršom Škofic sa kojom je bio intiman.

- Meni je do sada super, sve mi se sviđa. Malo sam se postideo jer si me zvao. Moram ti reći da mi se od devojkama Urša najviše dopala, a ne znam kako da se ponašam u toj priči. Imamo nešto, videćemo to još. Ima svega ovde. Iskreno meni se jako dopada devojka koja već ima priču sa trećom osobom, samo da naglasim da to nije Anita, ja ne bih sebi dozvolio da budem sa devojkom koja nema gram inteligencije. Možda je ona dobra, ali su postupci loši. Ima listu od sedam momaka sa kojima bi bila - rekao je Bilal pa je nastavio da priča o Urši:

Republika

Foto: printscreen tv pink

Urša Škofic

 

- Ona je prefina devojka, ja moram sa njom da budem fin, a da ćemo biti zajedno ne znam. Ja moram da kažem da sam ja loš momak i nadam se da je neću povrediti - rekao je Bilal.

Podsećamo, nakon što su završili u krevetu, za domaće medije oglasio se i Uršin otac, koji je, kako je istakao, razočaran ćerkinim ponašanjem.

Urša je, inače, pre nego što je ušla u Zadrugu istakla da ne planira da ima s*ks pred kamerama, međutim, nakon samo tri dana promenila je mišljenje, pa je završila ispod pokrivača sa Brajlovićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading