Golubović urnisao Nikolićku! Albanci su Aleksandri slomili vilicu tokom intimnog odnosa, njih petorica su se IŽIVLJAVALA nad njom!

Autor:

Zadruga

13.09.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović izneo šokantne detalje iz prošlosti Aleksandre Nikolić.

Golubović urnisao Nikolićku! Albanci su Aleksandri slomili vilicu tokom intimnog odnosa, njih petorica su se IŽIVLJAVALA nad njom!

Foto: ST/D. KADIĆ/N.Mutic

Kristijan Golubović izneo je šokantne detalje o zadrugarki i devojci Dejana Dragojevića Aleksandri Nikolić, te otkrio da mu se nabacivala u toaletu i hvatala ga za polni organ. Nakon toga je otkrio da su je Albanci iznajmili na dve nedelje, te detaljno opisao šta su joj sve radili.

Republika

Foto: printscreen tv pink

Aleksandra Nikolić

Naime, bivši robijaš je istakao da je Aleksandra spremna sve da radi za pare, kao i da trpi batine. Kako je rekao, nju je pet Albanaca iznajmilo i iživljavalo se nad njom.

- Aleksandra je kurvetina jedna, vukla me za ku*ac u WC. Mene nije stid da budem lopov, ali se ne je*em za pare. Nju je petorica Albanaca iznajmila i svašta radila nad njom. To su, bre, takve bljuvotine, a sad kao hoće da bude poštena samo zato što je Dejanova devojka - počeo je priču Kristijan i nastavio da otkriva šta su sve petorica muškaraca radila Nikolićki:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Kristijan Golubović

- Ona je dno dna. Tamo, kad su je odvukli ti Albanci, jedan ju je samo pipao, pa su je onda odveli u sobicu, flauta. Njima trojici ispuši. Peti je imao mitesere i smrdeo na govna, ona kao neće, povukli je za kosu, slomili vilicu. Iskrivili je od batina, pa zatvorili na pet dana u samicu. Tako su joj radili, ona je pristala da budeš prostitutka.

Nakon toga Kristijan je priznao da ga je bitan čovek iz Beograda pozvao i zamolio da pomogne Aleksandri, koja je bila u fazi raspadanja.

- Mene je zvao čovek značajan u gradu, zamolio me da pomognem mučenici jer je ćerka neke mučenice. Dlake, nokti, krvavi ulošci. Je*ote, žensko si. Nije ličila ni na šta - rekao je Golubović, pa uporedio Maju Marinković i Aleksandru:

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Kristijan Golubović o Aleksandri Nikolić

- Maja je besplatna kurva, a Aleksandra se je*e za torbice. Velika je razlika između njih dve, tako da ova mala raspala može samo da glumi nečiju devojku, ali prošlost se ne briše.

Beogradski mafijaši ih je*u, a braća Dragojević se žene njima

Kristijan je dotukao i Dejana i Davida Dragojevića, te rekao da oni udomljavaju žene koje svi odbace kao smeće.

- Ovo dva brata mentola iz okoline Novog Sada, indijanci. Ovaj jednu kurvu oženio, ovaj drugu. Ovo što su beogradski mangupi je*avali, Čabarkape, to su ova dvojice je*ali. Koliko ja znam o Aleks Nikolić, 200 kur*eva. Ja milion da imam u džepu, opet ću da uzmem jer sam takav, kleptoman - drao se Kristijan.

Foto: instagram

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Dejan: Majku je zbog droge strpao u zatvor, nema pas za šta da ga ujede!

Dejan Dragojević se oglasio i javno udario na Kristijana Golubovića nakon što je ovaj izneo niz uvreda na račun njegove devojke Aleksandre.

- Razmišljao sam da li da mu odgovorim na ovu prozivku jer je on vernik, a dirati ljude u veri mi nije nešto čime bih mogao da se pohvali. Ali setio sam se kako je on u veri - ulazio je u crkvu kada je sakrivao drogu, kada mu je trebao štek. Tada je crkvu koristio kao skladište, gde je to gurao, sam bog zna. Pritom je mamu svoju strpao u zatvor jer je drogu stavljao kod nje u stan. Ja sam iz Veternika, seljak, najgori, ovakav-onakav, pi*ka... Ali, druže, pričaš o mangupstvu, a poturio si kevu da ti čuva drogu, nemoj me zaje*avati - rekao je Dejan i dodao:

- Što se mene tiče, narkomanska posla, sitan diler me ne interesuje. Nema pas za šta da ga ujede, cicija, nosi sve lažne stvari. Što se mene tiče, vidimo se nikad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Miki

13.09.2022 15:28

Strašno!

Tomy

13.09.2022 15:45

Kakvu crnu veru ti pominjes majmune nepismeni, Svake sezone promenis veroispovest, kako te koja kurva ostavi...

Gargojle

13.09.2022 19:27

Ovu ljudsku gnjidu treba zatvoriti u zoološki vrt da plaši životinje. Ovaj je ljudsko dno, da se čovek upita da li je ovo ljudsko biće.

Dolores

14.09.2022 15:28

Evo smo ti sve povirovali Kristijan, bljak🤮