TVRDILA DA NEĆE BITI S*KSA U ZADRUZI, PA OBRUKALA PORODICU POSLE TRI DANA! Otac mlade zadrugarke VAN SEBE zbog ćerkine AKCIJE: Sramota me je, srce me boli!

Autor:

Zadruga

12.09.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Škofic, Uršin otac, u razgovoru nije krio razočaranje.

TVRDILA DA NEĆE BITI S*KSA U ZADRUZI, PA OBRUKALA PORODICU POSLE TRI DANA! Otac mlade zadrugarke VAN SEBE zbog ćerkine AKCIJE: Sramota me je, srce me boli!

Foto: printscreen pink tv

Urša Škofic, učesnica "Zadruge" iz Slovenije, pre samo nekoliko dana uselila se u Belu kuću u Šimanovcima, a ubrzo je otpočela emotivnu romansu s Bilalom Brajlovićem, poznatijim kao Lil Broks, zbog čega su njeni roditelji očajni.

Njih dvoje su, odmah nakon što su otpočeli romansu, ubrzo završili i u krevetu pod pokrivačem, a čitava Bela kuća priča da ga je Slovenka oralno zadovoljila, zbog čega su njeni roditelji očajni.

Foto: printscreen pink tv

Urša Škofic

 

Darko Škofic, Uršin otac, u razgovoru nije krio razočaranje.

- Razočaran sam, srce me boli. Neverovatno je što je drugi, treći dan to napravila, to mi ne ide u glavu! Da se toliko opustila, zaboravila... Srce me boli, razočaran sam baš - počinje priču za Pink.rs vidno potreseni Darko.

- Slovenija bruji o tome, pišu slovenske novine. Mene je sramota što mi je to napravila! Ozbiljno vam kažem. Ni vama ne bi bilo svejedno da vam ćerka to napravi.

 

Za Bilala i njegovu vezu sa Uršom ne želi ni da čuje.

- Ma, kakvi! Ni slučajno, ne podržavam ništa između njih dvoje! Ona me je razočarala do kraja! Ne znam šta da vam kažem. Mama plače, komšiluk priča. Trpimo užasne stvari zbog nje. Ovo da je napravila drugi dan. Da je peti mesec, neka simpatija, pa i da razumem, ali ovo... Ovo je katastrofa! Ne mogu ovo da podnesem - poručio je Darko.


Podsećamo, Urša se na predstavljanju pred ulazak u Zadrugu izjasnila kao ličnost koja nije konfliktna, a kada na pitanje da li postoji mogućnost za s*ks pred kamerama, tvrdila je da je gotovo sigurna da do toga ne može da dođe.

- Seks pred kamerama... Nikad ne reci nikad, ali ne! - rekla je Uša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Kikimora

13.09.2022 19:43

Zasto su joj dozvolili da udje u to leglo bluda i kriminala? U Sarajevu postoje mesnice Brajlovic. Sta ce taj tip tamo?