ISPLIVAO DOKAZ! Jovana Ljubisavljević progovorila o DOPISIVANJU sa Lukinom devojkom i otkrila ISTINU! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.09.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je ispričala o čemu se radi, a potom priložila i dokaze o tome da nije imala nikakvu komunikaciju sa pomenutom devojkom.

ISPLIVAO DOKAZ! Jovana Ljubisavljević progovorila o DOPISIVANJU sa Lukinom devojkom i otkrila ISTINU! (FOTO, VIDEO)

Foto: instagram.com/jovana.ljubisavljević

Nakon što su se u medijima pojavile informacije da Jovana Ljubisavljević navodno šalje poruke devojci svog bivšeg dečka Luke, voditeljka je rešila da se oglasi ovim povodom i otkrije istinu.

Naime, Jovana je ispričala o čemu se radi, a potom priložila i dokaze o tome da nije imala nikakvu komunikaciju sa pomenutom devojkom.

- Znam da ovo nije tipično za mene i da će mnogi biti u šoku zato što se ovako obraćam i ono što ću vam tek reći će vas ostaviti u šoku, sigurna sam. Vreme je za neke istine, to što ćutiš, ćutiš pa neko pomisli da si glup ili da nemaš šta pametno da kažeš, nemojte se igrati s vatrom - započela je Jovana priču, a potom otkrila na koji način je došla do dokaza da je istina o devojci njenog bivšeg dečka drugačija nego što je u medijima predstavljena.

Foto: Instagram/Printskrin

Stavljena tačka

 

Jovana je potom pokazala poruku koju je dobila od izvesne Milice, za koju su je optuživali da ju je "proganjala", a na slici se jasno vidi da u prepisci nema Jovaninih poruka, što govori o tome da nije imala nikakav kontakt sa pomenutom devojkom.

Inače, Milica je u poruci koju je poslala Jovani uputila brojne uvrede, navodeći da je "nebitna", da "ne postoji" i da joj je "ponašanje jadno".

Foto: instagram.com/jovana.ljubisavljević

Poruka koju je Jovana dobila putem Instagrama

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Marija

12.09.2022 19:04

Bravo za Republiku.rs sto se bavi samo istinom.Samo napred svu srecu vam zelim u daljem radu i naravno puno uspeha sa novom sezonom Minskog polja sa Jovanom

Lela

12.09.2022 20:00

Joco sah-mat! Bravo! Dosta si ti cutala i dozvolila da te gamad pljuje, laze i kleveta. Samo nastavi tako.

Mara

12.09.2022 20:27

Najbolje novine, nikad laz nisu objavili uvek su imali dokaze, samo tako nastavite, a mi smo tu da vas pratimo, pozzz

Aja

12.09.2022 20:44

Bravo Jovana! Tako se to radi a istina uvek pronađe put i razotkrije lažove, zavidne, pakosne, ljubomorne, slabiće..., loše ljude.